![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Domácí čerstvé klobásy: Vepřové maso a mlékem navlhčenou housku dvakrát umeleme na masovém mlénku, přidáme sůl, pepř, kůru, oříšek, víno a vejce. Vše dobře promícháme. Vlažnou vodou dobře vypraná střívka navlékneme na stříka ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízeček se zeleninou v chlebu pita: Maso osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Vejce rozšleháme, řízky obalíme v mouce, vejci a strouhance, trojobal trochu přitlačíme. Máslo rozehřejeme v pánvi a řízky na něm z každé strany ... ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pavlišov: Z masa uděláme klasické řízky. Já si je na prudko osmažím a pak dám do pekáčku, na každý položím máslo, zaleji omastkem z pánve, na kterém jsem je smažila a jednou otočím. Pak si uvaříme zelí, tak jak ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Falešné špízy: Maso, cibuli, klobásu, špek nakrájíme na kostičky a vložíme do zapékací misky (okořeníme dle své chuti jak je kdo zvyklý, podlijeme a dáme do trouby. Občas zamícháme. Jako příloha hranolky, americké ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tajemná krkovice s překvapením: Maso nakrájíme na silné plátky-asi 2 cm, prokrojíme kapsu, opatrně naklepeme, zevnitř potřeme hořčicí - 1 plátek-1 lžíce, plníme plátkem slaniny, kterou jsme opražili dorůžova na pánvi, nakonec kysaný ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené maso se zelím: Maso naklepeme, osolíme, opepříme, osmažíme na pánvi, maso vyjmeme a dáme do pekáčku. Do výpeku na pánev dáme zesklovatět cibuli, kterou vyklopíme na maso. Pak přidáme trochu pokrájeného česneku, zelí ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Podzimní pečeně na rozmarýnu: Vepřovou pečeni osolte, opepřete. Zprudka ji opečte na pánvi, aby se maso zatáhlo. Kuchyňským provázkem připevněte k pečeni snítky rozmarýnu a dejte ji na chvíli stranou. Brambůrky omyjte, osolte, zak ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety se sušenými švestkami: Švestky nejdříve namočíme do vody tak, aby byly ponořené. Kotlety osolíme, mírně opepříme, obalíme v mouce a osmahneme na pánvi s olejem. Do zapékací mísy nalijeme trochu oleje a vložíme osmahnuté kot ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s dušenou mrkvičkou: Do zapékacího skla vložíme celý vepřový špalíček (nebo plátky dle toho co máme k dispozici). Podlijeme olejem, osolíme a pokmínujeme. Vložíme do trouby a pečeme na 200 °C doměkka přiklopené, hlídáme a ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekové medailonky s houbami: Žampiony a hlívu očistíme a otřeme vlhkou utěrkou. Žampiony nakrájíme na tenké plátky a hlívu na nudličky. Petrželku opereme a nasekáme najemno. Česnek a cibuli oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno a če ... …více»
|