![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso v sojové omáčce s mrkvičkou: Vepřové maso nakrájené na špalíčky podlijeme vodou. Když se voda vyvaří, přidáme omáčkovou směs, připravenou ze sojové omáčky, vína, zázvoru a škrobové moučky. Pozvolna dusíme. Mezitím dusíme na más . ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová krkovička na šlehačce: Dno vysokého plechu vyskládáme cibulí nakrájenou na plátky a kousíčky česneku. Plátky vepřové krkovice z obou stran posypeme kořením a plátky naskládáme na cibuli. Zalijeme 1 šlehačkou. Dáme péct. V e ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapusta s vepřovým masem: Vepřovou krkovičku omyjeme a na mírném ohni vaříme asi 60 minut v 1,5 l vody spolu s celým zeleným pepřem, cibulí v celku, očištěnou drobně nakrájenou polévkovou zeleninou, masoxem, kari a šafránem. P ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek s olomouckými tvarůžky: Nakrájet maso proti vláknu na 4 řízky, naklepat je, osolit a opepřit. Nahoru položit malé plátky šunky a plátky tvarůžků. Přeložit na polovinu, sklepnout okraje paličkou na maso a obalit řízky v mou . ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýže po vlašsku s rajskými jablíčky: Rýži propláchneme a uvaříme podle návodu na sáčku.
Do uvařené rýže přidáme 200 g vařené krkovičky nebo bůčku jemně nasekané nožem. Promícháme dosolíme, mírně připepříme a srovnáme na nahřátou podáva ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené maso s celerem: Maso nakrájíme na kostky, celer také, oboje opečeme na oleji, osolíme, okořeníme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Měkké maso a rozvařený celer vložíme do zapékacích misek, na to rozklepneme v ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masovo- bramborový opilý pekáček: Maso nakrájíme na tenké plátky, brambory na silnější plátky a cibuli na kolečka. Do vhodné zapékací nádoby dáme vrstvu brambor, pak masa a cibule a vrstvíme do spotřebování surovin, poslední vrstva js ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vaječný nákyp s houbami a masem: Vejce nakrájíme na kolečka, maso drobně nakrájíme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, rozšleháme, osolíme a povaříme v hustší omáčku, pak vmícháme hrášek a drobně nakrá . ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tyrolská žebírka s výborným salátem: Maso zlehka naklepat, osolit, opepřit a z obou stran potřeme hořčicí. Obalujeme v nastrouhaném sýru, vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance, vložíme na pekáč s rozehřátým olejem do trouby a přik . ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ohnivý guláš: Papriky zbavené jádřinců nakrájím na menší proužky, rajčata na výseče, okurku na kostičky a cibuli na kolečka. Přidáme olivy, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a dochutíme olivovým olejem. ... ... …více»
|