![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně se sušeným ovocem: Cider ohřejeme a rozpustíme v něm zrnitý vývar. Na 1 hodinu do něj namočíme sušené ovoce, skořici a hřebíčky. Troubu vyhřejeme na 200 °C. Do masa vetřeme sůl a pepř. Pečeme asi 1 hodinu v kastrolu. ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naváté žampiony s hranolkami: Žampiony očistíme. Do misky nalijeme černé pivo a žampiony v něm utopíme. V lednici je necháme přes noc uležet. Vepřové plátky nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a na olejové pánvi okřupeme do m ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky s anglickou slaninou a nivou: Plátky vepřového masa naklepeme a po obou stranách osolíme a opepříme. Vrchní stranu potřeme hořčicí, hustě poklademe anglickou slaninou a kousek od okraje položíme dílek nivy.
Zabalíme do tvar . ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínská jarní pánev: Rýži připravíme podle pokynů na obalu, maso omyjeme, nakrájíme na nudličky a orestujeme na rozehřátém oleji.
Omyjeme brokolici, dáme ji k masu a podusíme.
Přidáme omáčku, uvedeme do varu a necháme ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maurská vepřová jehla: Nakrájet maso na 2-3 cm kostky. Připravit marinádu z oleje, sherry, koření a marinovat v ní maso nejméně po 2 hodiny. Vyjmout kostky masa a navléct je na 4 kovové, nebo bambusové (předem namočené ve . ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na hořčici: Cibuli nastrouháme na jemném struhadle a spolu s mletým kmínem a paprikou ji jemně orestujeme na oleji (jen krátce, aby paprika nezhořkla). Vložíme vepřové maso vcelku opečeme po všech stranách a ob . ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pekáček s ražniči na bramborách: Odleželé maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Osolíme a opepříme je. Ty naklepeme a nakrájíme na menší kousky. Napícháme je střídavě s kolečky cibulí a plátky uzené slaniny na jehle.
Do vy ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně protýkaná zeleninou: Cukety a mrkve očistíme, omyjeme a nakrájime na hranolky. Maso omyjeme, osušíme a uděláme do něj čtyři hluboké zářezy. Zářezy naplníme částí zeleniny. Pečeni obalíme slaninou a ovážeme nití. Maso op . ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené sele s kořenitou omáčkou: Maso omyjeme a osušíme. Kůži mřižkovitě narizneme. Osolíme a opepříme. Petrželku omyjeme a osušíme. Oloupeme česnek. Obojí najemno nasekáme a umícháme s citronovou šťávou, medem a sektem do omáčk . ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety v zeleninovém leču: Maso nakrájíme, naklepeme a okořeníme. Narovnáme do pekáče a celé zalijem zeleninovým lečem a dáme do trouby péct. Podáváme s brambory, hranolky nebo rýží.
... ... …více»
|