Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová pečeně se sušeným ovocem

Vepřová pečeně se sušeným ovocem
14. 10. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Vepřová pečeně se sušeným ovocem: Cider ohřejeme a rozpustíme v něm zrnitý vý­var. Na 1 hodinu do něj namočíme sušené ovoce, skořici a hřebíčky. Troubu vyhřejeme na 200 °C. Do masa vetřeme sůl a pepř. Pečeme asi 1 ho­dinu v kastrolu. ... …více»

Naváté žampiony s hranolkami

Naváté žampiony s hranolkami
14. 10. 2008 Vepřové maso ++-_______
Příprava receptu Naváté žampiony s hranolkami: Žampiony očistíme. Do misky nalijeme černé pivo a žampiony v něm utopíme. V lednici je necháme přes noc uležet. Vepřové plátky nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a na olejové pánvi okřupeme do m ... …více»

Závitky s anglickou slaninou a nivou

Závitky s anglickou slaninou a nivou
14. 10. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Závitky s anglickou slaninou a nivou: Plátky vepřového masa nakle­peme a po obou stranách osolí­me a opepříme. Vrchní stranu potřeme hořčicí, hustě poklade­me anglickou slaninou a kousek od okraje položíme dílek nivy. Zabalíme do tvar . ... …více»

Čínská jarní pánev

Čínská jarní pánev
14. 10. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Čínská jarní pánev: Rýži připravíme podle pokynů na obalu, maso omyjeme, nakrájíme na nudličky a orestujeme na rozehřátém oleji. Omyjeme brokolici, dáme ji k masu a podusíme. Přidáme omáčku, uvedeme do varu a necháme ... …více»

Maurská vepřová jehla

Maurská vepřová jehla
13. 10. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Maurská vepřová jehla: Nakrájet maso na 2-3 cm kostky. Připravit marinádu z oleje, sherry, koření a marinovat v ní maso nejméně po 2 hodiny. Vyjmout kostky masa a navléct je na 4 kovové, nebo bambusové (předem namočené ve . ... …více»
 

Vepřové na hořčici

Vepřové na hořčici
13. 10. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřové na hořčici: Cibuli nastrouháme na jemném struhadle a spolu s mletým kmínem a paprikou ji jemně orestujeme na oleji (jen krátce, aby paprika nezhořkla). Vložíme vepřové maso vcelku opečeme po všech stranách a ob . ... …více»

Pekáček s ražniči na bramborách

Pekáček s ražniči na bramborách
13. 10. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Pekáček s ražniči na bramborách: Odleželé maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Osolíme a opepříme je. Ty naklepeme a nakrájíme na menší kousky. Napícháme je střídavě s kolečky cibulí a plátky uzené slaniny na jehle. Do vy ... …více»

Vepřová pečeně protýkaná zeleninou

Vepřová pečeně protýkaná zeleninou
13. 10. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřová pečeně protýkaná zeleninou: Cukety a mrkve očistíme, omyjeme a nakrájime na hranolky. Maso omyjeme, osušíme a uděláme do něj čtyři hluboké zářezy. Zářezy naplníme částí zeleniny. Pečeni obalíme slaninou a ovážeme nití. Maso op . ... …více»

Pečené sele s kořenitou omáčkou

Pečené sele s kořenitou omáčkou
13. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené sele s kořenitou omáčkou: Maso omyjeme a osušíme. Kůži mřižkovitě na­rizneme. Osolíme a opepříme. Petrželku omyjeme a osušíme. Oloupeme čes­nek. Obojí najemno nasekáme a umícháme s cit­ronovou šťávou, medem a sektem do omáčk . ... …více»

Kotlety v zeleninovém leču

Kotlety v zeleninovém leču
13. 10. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Kotlety v zeleninovém leču: Maso nakrájíme, naklepeme a okořeníme. Narovnáme do pekáče a celé zalijem zeleninovým lečem a dáme do trouby péct. Podáváme s brambory, hranolky nebo rýží. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !