![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený vepřový guláš: Očištěné vepřové maso nakrájíme na větší kousky. V pekáčku na rozehřátém sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli s utřeným česnekem, pak přidáme nakrájené osolené a opaprikované kousky masa, vložím . ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané kotlety se šunkou a sýrem: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a uložíme do pekáče. Na maso položíme kolečka cibule. Poté na každou kotletu dáme plátek šunky, plátek slaniny, zasypeme sýrem a povrch p ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzená kotleta se sýrem: Do pekáčku rozetřeme sádlo a na něj nasypeme drobně krájenou cibuli. Dále klademe porce kotlety potřené hořčicí, na ně narovnáme plátky debrecínky, silně potřeme kečupem, na který položíme po 2 polovi ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzená pečeně s hrachovou kaší: Promytý hrách namočíme do 1 l vody přes noc. Očistíme polévkovou zeleninu a drobně ji nakrájíme. Nasekáme cibuli. Přidáme k namočenému hrachu a vaříme asi 45 min. v nevyměněné vodě. Troubu předehřeje ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené uzené maso se smetanovým křenem: Maso uvaříme ve vodě a když je skoro měkké, přendáme ho do pekáčku a v troubě na sádle upečeme, za občasného podlévání, doměkka. Ve smetaně rozmícháme žloutky a mouku, přidáme sůl a máslo. Hrnek posta ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené kapustičky s uzeným: Růžičkovou kapustu očistíme, omyjeme, košťál křížovitě nakrojíme a dusíme v mírně osolené vodě. Obojí slijeme, dáme okapat a smícháme. Moravské uzené nakrájíme na tenké nudličky a vmícháme do brambo . ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené masíčko v chlebovém těstě: Z mouky, droždí, soli, octa, sezamového semínka a vody dle potřeby uděláme těsto. Uzené maso do tohoto těsta zabalíme a necháme 30 minut kynout. Pak těsto potřeme vodou, posypeme kmínem a pečeme asi 2 ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé, levné a hlavně vynikající krupicové bosáky s uzeným: Vodu s olejem a se solí přivedeme k varu. Stáhneme na nejslabší plamen a vsypeme krupici - za stálého míchání. Pokračujeme v míchání, dokud se neutvoří jednolitá koule (2-3 minutky), která se nelepí . ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory na kyselo s vepřovou kotletou: Uvařte brambory “na loupačku”, oloupejte je, nakrájejte na kolečka, osolte a opepřete.
Do vymazané zapékací mísy dávejte střídavě na sebe vrstvy brambor a kysaného zelí. Poslední vrstva musí být posk ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Asturské vepřové řízky: Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Mleté vepřové maso ochutíme muškátovým květem a nastrouhaným muškátovým oříškem, osolíme, promícháme a touto směsí připravené řízky potřeme. Zabalíme a ovážeme nit ... …více»
|