Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Minutka se žampióny

Minutka se žampióny
25. 07. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Minutka se žampióny : Maso bez kostí naklepeme, nasolíme a mírně opepříme. Po jedné straně obalíme v mouce a na tuku zprudka osmažíme. Potom dusíme se žampióny s kečupem, podléváme vývarem. Nakonec zjemníme šlehačkou. Příl ... …více»

Vepřové kotlety s houbami v alobalu

Vepřové kotlety s houbami v alobalu
25. 07. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřové kotlety s houbami v alobalu: Oloupané žampióny (očištěné houby) nakrájíme na tenčí plát­ky, osmahneme na másle, při­dáme salám pokrájený na nud­ličky, podlijeme podle potřeby trochou vody a krátce vše podu­síme. Potom vmícháme pr ... …více»

Hradní jídlo

Hradní jídlo
25. 07. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Hradní jídlo: Do pekáče rozložíme vedle sebe silnější plátky vepřového masa, osolíme, opepříme a na to navrstvíme asi centimetrovou vrstvu cibule nakrájené na kolečka a druhou centimetrovou vrstvu nastrouhaného eid ... …více»

Slavnostní vepřová roláda (plněná mletým masem a párky)

Slavnostní vepřová roláda (plněná mletým masem a párky)
25. 07. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Slavnostní vepřová roláda (plněná mletým masem a párky) : Vepřové maso z kýty rozklepeme na plát asi 30 x 30 cm (klepeme na mikroténu). Připravíme si náplň směs z mletého masa, ke kterému přidáme: sůl, pepř, vejce, cibulku nasekanou nadrobno a česnek utřený ... …více»

Kotlety se zelím

Kotlety se zelím
25. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety se zelím: Řízky naklepeme, osolíme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme po obou stranách. Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a najednou osmažíme ve výpeku. Přidáme oloupaný a prolisovaný česnek, ... …více»
 

Obrácené řízečky

Obrácené řízečky
25. 07. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Obrácené řízečky: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a obalíme obráceným postupem - strouhanka, vejce, mouka. Kotlety naskládáme do pekáče, poklademe slaninou, cibulí, rajčaty, paprikou, zalijeme ... …více»

Kotlety na smetaně a hořčici

Kotlety na smetaně a hořčici
25. 07. 2008 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Kotlety na smetaně a hořčici: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso opečeme a pak dusíme doměkka. Do výpeku vsypeme nakrájenou slaninu a orestujeme ji. Přidáme cibuli, hořčici, hořčičná semínka a ... …více»

Špízy s klobásou a česnekem

Špízy s klobásou a česnekem
24. 07. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Špízy s klobásou a česnekem: Kýtu nakrájíme na kostičky, klobásu na kolečka, párečky na koncích rozřízneme do kříže. Cibuli nakrájíme na čtvrtky, papriku na čtverečky. Na jehly napichujeme střídavě všechny suroviny. Špízy pot ... …více»

Kotlety s křenovou šlehačkou

Kotlety s křenovou šlehačkou
24. 07. 2008 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Kotlety s křenovou šlehačkou: Smetanu vyšleháme dotuha. Křen nastrouháme a poté vmícháme do šlehačky. Křenovou šlehačku vložíme do ledničky. Omyté kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce promíchané s kari. Na pán ... …více»

Smažené plněné palačinky

Smažené plněné palačinky
24. 07. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Smažené plněné palačinky: Cibuli nakrájíme nadrobno, nebo dokonce nastrouháme. Smícháme s mletým masem (nejlépe směs vepřového a hovězího), ochutíme solí a pepřem. Palačinky potřeme masovou směsí, přehneme a na okrajích spíchn ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !