![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso na švestkách: Švestky namočíme do červeného vína (až na 12 hodin) a pak je ve víně podusíme doměkka. Kotlety osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na másle. Po vyjmutí kotlet máslo zahustíme, zalijeme ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krakonošovo tajemství: Cibuli, slaninu nakrájím na kostičky a na trošce oleje nechám zesklovatět, pak přidám na kostky nakrájenou plec, osmahnu, přidám sůl, pepř, hořčici, masox, zamíchám, zaliju vodou a dusím do změknutí. ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky z vepřové panenky se šnečím masem: Vepřovou panenku dobře odblaníme, osolíme a můžeme nakrájet
na úhledné válečky. Osolíme opepříme a z lehka opečeme. Na
cibulce ohřejeme maso šneků, lehce zaprášíme moukou, zalijeme
alhoholem a v ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mole coloradito: Maso nakrájíme na kousky asi 7x5 cm, nebo kuře rozdělíme na
menší porce, a maso dáme do většího hrnce s celou cibulí a
česnekem, zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit, až je maso
měkké. Pak zcedí ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená vepřová panenka plněná lososem a pórkem: Panenku naplníme lososem a pórkem, opečeme na oleji do
zlatova. Beschamel smícháme s šafránem a nasekanými krevetami,
ochutíme bílým vínem, zjemníme máslem a omáčku přeléváme přes
dranžírovan ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš na pivě: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, vložíme na rozpuštěné, horké sádlo, opečeme, trochu podlijeme pivem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vydušenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme nastrouhaný chléb ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Polský bigos: Uzený bůček rozkrájíme na kostičky a vyškvaříme. Na sádle zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme maso nakrájené na kostky a dusíme do poloměkka. Kysané zelí nakrájíme a uvaříme doměkka, zvlášť uvaříme v ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové koleno na pivě: Vepřové koleno vykostíme, kůži nakrojíme na mřížky a do masa řádně vetřeme hořčici, sůl, pepř, kmín, sladkou papriku a prolisovaný česnek. Zarolujeme a svážeme provázkem.
Vložíme do pekáče, osolíme ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Strážnický verbuňk: Na oleji osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme maso pokrájené na větší nudle. Mírně podusíme, přidáme rozetřený česnek a rajský protlak. Osolíme, opepříme, dusíme. Dále přidáme anglickou slanin ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na víně: Smíchejte víno s prolisovaným česnekem, přidejte sůl, pepř a mletou papriku. Kotlety marinujte 3-5 hodin v ledničce, ne však déle než 24 hodin. Před smažením kotlety obalte ve vejci a ve strouhance. V ... …více»
|