Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jáhly s mletým masem

Jáhly s mletým masem
24. 07. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Jáhly s mletým masem: Jáhly propláchneme, vložíme do kastrůlku, nalijeme na ně 1/2 l vody, osolíme, vložíme plátek másla, půlku cibule, přikryjeme pokličkou a vložíme do trouby. Pečeme jako rýži - jáhly jsou hotové, až vst ... …více»

Pštrosí oka z cukety

Pštrosí oka z cukety
24. 07. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Pštrosí oka z cukety: Cuketu nakrájíme na kolečka a vydlabeme je. Cibuli nakrájíme a osmahneme. Přidáme vydlabané části cukety, mleté maso a dusíme. Kolečka cukety osolíme, do středů dáme maso a 1/4 hodiny zapékáme. Vyn ... …více»

Černohorský řízek

Černohorský řízek
24. 07. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Černohorský řízek: Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pak každý plátek vložíme mezi 2 plátky eidamu a spíchneme dvěma párátky. Vejce našleháme s moukou, v tomto těstíčku připravené řízky obalíme a na rozpáleném ... …více»

Vepřové řízky v žampionovém krému

Vepřové řízky v žampionovém krému
24. 07. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Vepřové řízky v žampionovém krému : Plátky masa naklepeme, osolíme a ve velké pánvi je opečeme na oleji dočervena. Potom je naskládáme do většího pekáčku. Do výpeku přidáme na plátky nakrájené, oloupané žampiony, orestujeme je a zapráší ... …více»

Rychlý vepřový guláš

Rychlý vepřový guláš
24. 07. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Rychlý vepřový guláš: Nakrájenou cibuli osmahneme do zlatova na oleji v papiňáku, poté vložíme na kostičky nakrájené maso. Necháme zatáhnout, zaprášíme paprikou, opepříme, dáme špetku nového koření a kmínu, osmahneme, zali ... …více»
 

Vepřové medailonky se zeleninou

Vepřové medailonky se zeleninou
24. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové medailonky se zeleninou: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Petrželku opereme, několik lístků si uschováme a zbytek jemně nasekáme. Cibuli, nasekanou petrželku a sýr vmícháme do prášku na krokety - těsto vypracujeme pod ... …více»

Svíčková po čuníkovsku

Svíčková po čuníkovsku
24. 07. 2008 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Svíčková po čuníkovsku: Umyté maso dáme do pekáče nebo varné mísy, zalijeme vodou (případně vývarem), zasypeme nakrájenou kořenovou zeleninou a dáme do trouby péci. Doba pečení je cca 1 hod. na 1 kg masa, nejlépe při teplotě ... …více»

Zapečená bramborová kaše se zelím

Zapečená bramborová kaše se zelím
24. 07. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Zapečená bramborová kaše se zelím: Připravíme si mleté maso ochucené jako na sekanou (raději nezahušťujeme), bramborovou kaši a kysané zelí (dle kyselosti můžeme propláchnout, já to nedělám). Do zapékací mísy, lehce vymazané sádlem, ro ... …více»

Levné řízky z bůčku

Levné řízky z bůčku
24. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Levné řízky z bůčku: Bůček umeleme, osolíme a zalijeme troškou mléka, aby hmota nebyla moc řídká. Promícháme a dáme alespoň na hodinu do ledničky. Pak tvoříme placičky, obalujeme jako řízky v trojobalu, smáčkneme, aby neb ... …více»

Segedínské závitky

Segedínské závitky
24. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Segedínské závitky: Nejprve si připravíme náplň: Na cibuli opečeme kostičky dobré slaniny nebo uzeného bůčku. Přidáme překrájené kysané zelí a jen tak zlehka ho na slanině prohřejeme. Naklepané vepřové plátky osolíme, op ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !