![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šišky se smetanovou omáčkou: Maso umeleme a dáme do mísy. Přidáme nakrájenou slaninu, sůl, pepř, namočenou žemli, osmaženou nakrájenou cibulku a vejce. Promícháme, rozdělíme na díly, uděláme válečky, obalíme je moukou a dáme do p ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené na švestkách: Uzené maso uvaříme v čisté vodě doměkka.
Odebereme čast vývaru. Přidáme do něj švestková povidla, zahustíme strouhaným perníkem, krátce povaříme a dochutíme cukrem, špetkou skořice nebo muškátu.
... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené na česneku: Krkovičku potřeme utřeným česnekem se solí, pokmínujeme a necháme tak dvě hodinky v ledničce uležet. Na oleji zpěníme cibulku, pečeni na ní zprudka opečeme ze všech stran, podlijeme vývarem a pečem .. ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové podle uzenáře: Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené a naklepané maso a opečeme z obou stran. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, na plátky nakrájenou klobásu(pikantní) a krátce ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Uzené maso pečené v bramboráku: Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na čtyři stejné díly. Brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce a mouku. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a lisovaným česnekem. Důkladně promíchám ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Segedínský guláš z římského hrnce: Maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Na rozpálené pánvi je zprudka orestujeme bez oleje. Jen aby se maso zatáhlo. Pak je osolíme, přidáme papriku, trochu pepře, zamícháme a odstaví ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rožnovské střapačky s uzeným masem: Nejprve si uděláme těsto ze syrových nastrouhaných brambor, vajec a mouky. Z těsta přes cedník s velkými oky zavařujeme do vařící vody halušky. Na pánvi si na cibuli orestujeme nakrájené klobásy nebo ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso křehké jako víla: Maso rozkrájet na kostičky a se všemi přísadami vložit do pudinkové formy. Dobře uzavřenou formu postavit do vařící vody a tři hodiny vařit. Potom maso přecedit a podávat bez šťávy. (čínská specialit ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masová směs s arašídy: Oba druhy masa nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Osolíme, zakapeme sójovou omáčkou a přidáme škrobovou moučku. Zamícháme a necháme v chladu několik hodin odležet. Na rozehřátém oleji opečeme maso ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso zapečené s cibulí: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Dáme do pekáčku. Na to naskládáme na půlkolečka nakrájenou cibuli, na to plátek anglické a nakonec postříkáme kečupem (záleží na chuti, můžete kombinovat sladký i o ... …více»
|