![]() |
31. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nudličky s cuketou a kedlubny: Na tuku osmahneme na malé hranolky nakrájenou cuketu a kedlubny. Když budou napůl měkké tak je vyjmeme a necháme okapat. Kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, obalíme v solamylu a na horkém oleji osmah ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česneková krkovička naložená v mléce: Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme, z obou stran hodně potřeme rozdrceným česnekem. Plátky naložíme do mléka tak, aby byly ponořené, nejméně na dvě hodiny nejlépe do druhého dne. Potom mas ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekový bůček: Bůček uvaříme v osolené vodě, do které přidáme bobkový list a 5 kuliček pepře. Ještě teplé maso potřeme směsí z 15 stroužků utřeného česneku, soli, pepře, kari, sladké papriky a grilovacího koření. Mů ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Žirovnický flamendr: Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky, osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet.
Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Křen nastrouháme.
Na pánv ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Neapolské kotlety: Na pánvi na oleji opečeme naklepané, osolené, opepřené kotlety. Dáme je stranou do mísy a udržujeme teplé.
Potom přidáme do pánve máslo, nakrájenou cibuli a oloupaná nakrájená jablka a osmažíme.
na ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové medailonky na skořici s hrozinkami: Na omáčku si musíme předem připravit rozinky. Ty omyjeme pod vlažnou vodou a namočíme v bílém vínu, aby nabobtnaly. Stačí 2 hodinky, ale čím víc, tím líp. Vepřové maso si nakrájíme na medailonky. Zleh ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mělnický řízek: Maso naklepeme, osolíme a opečeme na sádle. Vyjmeme, ve výpeku orestujeme nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem, přidáme nové koření, vložíme maso a dusíme doměkka. Šťávu zaprášíme moukou, povaříme, pře ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Malgašský bong: Maso nakrájíme na menší kostky, popepříme a opaprikujeme je a dobře vše promícháme. Rozpálíme olej, vložíme oboje maso a 7-8 minut ho restujeme, mícháme vařečkou.
Po té době přilijeme kečup, př ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnický špíz s rýží: 1. Uvedeme do varu asi 300 ml vody, přidáme rýži a 1 lžičku soli. Necháme přejít varem, promícháme a necháme na nejmenším ohni
asi 15 min. vařit pod bodem varu.
2. Vepřové panenky, játra i slanin ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlík afrického domorodce: V papiňáku rozehřejeme olej a osmažíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, s nakrájenými rajčaty, paprikou a chilli. Asi 5 minut smažíme, potom přidáme omyté spařené koleno a oháňku a krátce společně p ... …více»
|