![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 03. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Horalské maso: Fazole si namočíme přes noc. Druhý den je slijeme, propláchneme studenou vodou a uvaříme do poloměkka. Pokud použijeme fazole z konzervy tak ty stačí jen slít. Kysané zelí si také slijeme, mírně ho na ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta na pomeračích a zázvoru: Kůru ze čtvrtky pomeranče nastrouháme. Oba pomeranče vymačkáme a smícháme s kůrou. Feferonku nasekáme. Zázvor nastrouháme. Česnek prolisujeme. Všechny tyto suroviny smícháme spolu s cukrem dohromady.
... …více»
|
![]() |
17. 03. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní řízky s pikantním výpekem: Vepřové řízky, osolené, opepřené a jemně okořené chilli nakrojené naklepeme, osmahneme z obou stran. Vyjmeme z pánve, a do šťávy z řízků dáme hořčici a prolisovaný česnek a hladkou mouku. Zasmahneme a ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky na jablkách: Na rozpáleném oleji spěníme nadrobno nakrájenou cibuli společně s česnekem. Vepřové plátky naklepeme, okořeníme vegetou, mletým pepřem a opečeme na rozpáleném oleji. Pak mírně podlijeme vývarem nebo ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Míchanice z hub, sýra s masovými nudličkami: Maso nakrájíme na tenké nudličky. Houby rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Cibuli nasekáme nadrobno.
Na pánvi rozpálíme olej a nudličky zprudka osmažíme. Přidáme houby, cibuli a vše dále restujeme. Směs pod ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavský bramborový nákyp se zelím: Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme ve slané vodě. Scedíme, přidáme lžíci másla a trochu mléka a uděláme kaši. Uzené maso opečeme na cibulce, přidáme papriku, majoránku a pepř a zalejem ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kotlety s lečem v římském hrnci: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a narovnáme do římského hrnce.
Lečem přelijeme plátky masa. Do smetany přidáme vejce, směs rozšleháme a zalijeme jí plátky masa s lečem.
Parmezán nastrouháme a ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Římské maso pod sýrem: Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a na pánvi na rozpáleném oleji orestujeme dorůžova. Kotlety omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme je a obalíme v mleté paprice. Do zapékací misky přen ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně se švestkami a kešu: Sušené švestky přibližně 2 minuty povaříme.
Necháme je ve vodě vychladnout.
Pečeni po celé délce nařízneme do hloubky. Pořádně ji osolíme a opepříme.
Ořechy nasekáme nahrubo a smícháme je se šves ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš speciál bez míchání: Maso nakrájet na kostičky a cibuli, vše smíchat s ostatními surovinami, pořádně promíchat. Masoxy rozpustit
v malém hrnečku a pak dolít vodou do 1 litru. Vše dát do skleněné mísy, ... …více»
|