Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová pečeně se švestkami a kešu

fotka Vepřová pečeně se švestkami a kešu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Vepřová pečeně se švestkami a kešu:

1 kg vepř, pečeně  | 400 g sušených švestek  |  pepř a sůl  |  solamyl  | 1/2 l vývaru  | 2 lžíce másla  | 50 g kešu

Postup přípravy receptu Vepřová pečeně se švestkami a kešu:

Sušené švestky přibližně 2 minuty povaříme.
Necháme je ve vodě vychladnout.
Pečeni po celé délce nařízneme do hloubky. Pořádně ji osolíme a opepříme.
Ořechy nasekáme nahrubo a smícháme je se švestkami. Směsí naplníme pečeni. Tu pak zavineme a zašijeme.
Na pekáči rozenřejeme máslo a pečeni na něm orestujeme. Podlijeme ji trochou vývaru a vložíme do trouby, kde ji pečeme při 220 °C zhruba hodinu a půl. Podle potřeby ji podléváme vývarem.
Hotovou pečeni vyjmeme z trouby a necháme ji 10 minut odstát. Pak ji nakrájíme na silné plátky.

Pokud chceme, můžeme si připravit šťávu. Výpek osolíme, opepříme a zahustíme ji malým množstvím škrobu.

Podáváme s brambory.


Fotky receptu Vepřová pečeně se švestkami a kešu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová pečeně se švestkami a kešu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !