Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Horalské maso

fotka Horalské maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Horalské maso:

100 g bílých fazolí  | 200 g kysaného zelí  | 400 g vepřové plece  | 2 lžičky hladké mouky  | 40 g sádla  |  sůl  |  pepř  |  worcesterská omáčka

Postup přípravy receptu Horalské maso:

Fazole si namočíme přes noc. Druhý den je slijeme, propláchneme studenou vodou a uvaříme do poloměkka. Pokud použijeme fazole z konzervy tak ty stačí jen slít. Kysané zelí si také slijeme, mírně ho nasekáme na menší nudličky a přidáme ho k fazolím. Vepřové maso si omyjeme a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme sádlo a osmahneme na něm maso. Potom přidáme mouku opět osmahneme a nakonec přidáme fazole a zelí a dusíme dokud není maso měkké. Směs osolíme, opepříme na dochucení přidáme ještě worcesterskou omáčku a ještě krátce podusíme.


Fotky receptu Horalské maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Horalské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !