Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové řízky smažené v sýrové strouhance

Vepřové řízky smažené v sýrové strouhance
27. 02. 2010 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Vepřové řízky smažené v sýrové strouhance: Plátky masa po okraji nařízneme, pak je naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce ochucené paprikou, potom ve vajíčku a strouhance smíchané se sýrem. Smažíme na hodně rozehřátém tuku po obou ... …více»

Vepřová kýta se sójovou omáčkou a zázvorem

Vepřová kýta se sójovou omáčkou a zázvorem
27. 02. 2010 Vepřové maso ++++++++-_
Příprava receptu Vepřová kýta se sójovou omáčkou a zázvorem: Vepřové maso nakrájejte na kostky. Cibuli nakrájejte nadrobno. Na oleji nechte zesklovatět cibuli, přidejte maso a strouhaný zázvor. Mírně podlijte vodou, přikryjte pokličkou a duste. Po 20 minutách ... …více»

Zapečné šťavnaté řízky

Zapečné šťavnaté řízky
27. 02. 2010 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Zapečné šťavnaté řízky: Svaříme si suroviny na nálev. Maso na řízky osolíme a naklepeme ve strouhance tak, aby strouhanka byla po celém řízku. Následně vymácháme v rozšlehaných vejcích a smažíme na oleji. Usmažené řízky rovn ... …více»

Dušené kotlety se sladkou chilli omáčkou a česnekem

Dušené kotlety se sladkou chilli omáčkou a česnekem
27. 02. 2010 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Dušené kotlety se sladkou chilli omáčkou a česnekem: Kotletu naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli společně s česnekem nakrájíme na malé kousky a spěníme na oleji. Přidáme kotlety, které opečeme po obou stranách. Když máme kotlety opečeny, zalijeme tro ... …více»

Vepřové řízky s gorgonzolou

Vepřové řízky s gorgonzolou
26. 02. 2010 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Vepřové řízky s gorgonzolou: Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Maso natenko vyklepeme, na každý plátek dáme sýr a maso zavineme. Mouku promícháme se solí a pepřem a rolky obalíme, prudce opražíme ze všech stran spolu s nasekano ... …více»
 

Vepřová kýta plněná sýrem a bylinkami

Vepřová kýta plněná sýrem a bylinkami
26. 02. 2010 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Vepřová kýta plněná sýrem a bylinkami: Kýtu nakrájíme na plátky, ale úplně nedokrojíme. Nakrájenou slaninu osmahneme, necháme vystydnout. Smícháme lučinu, tavené sýry a vychladlou slaninu přimícháme k sýrům. Dochutíme bylinkami, přidáme če ... …více»

Vepřová pečeně se švestkami a jablky

Vepřová pečeně se švestkami a jablky
26. 02. 2010 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Vepřová pečeně se švestkami a jablky: Do vepřové pečeně uděláme tenkým nožem otvory. Maso osolíme a vytvořenou kapsu naplníme sušenými švestkami. Pečeni potom poprášíme paprikou (sladkou či pálivou). Maso opečeme naprudko ze všech stran d ... …více»

Ptáčci

Ptáčci
26. 02. 2010 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Ptáčci: Kotletky jemně z obou stran naklepeme, osolíme, opepříme namažeme hořčicí. Na dvě kolečka salámu vložíme okurku, vejce, smotáme do ruličky. Obtočíme nití, aby nám dané suroviny nevyklouzli ven. Na ole ... …více»

Chatařské vepřové řízky

Chatařské vepřové řízky
26. 02. 2010 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Chatařské vepřové řízky: Kečup, med, hořčici, sójovku a worcesterskou omáčku smícháme a řízky naložíme do připravené marinády. Marinujeme asi 30 minut. Okapané řízky opražíme na pánvi z obou stran, přidáme drobně nasekanou c ... …více»

Vepřová specialita se sušenými meruňkami

Vepřová specialita se sušenými meruňkami
26. 02. 2010 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Vepřová specialita se sušenými meruňkami: Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Na pánvi rozpálíme polovinu másla a olej a řízky prudce osmahneme z obou stran. Vyjmeme je, do pánve přidáme zbylé máslo, na kousky nakrájenou mrkev, očištěné šalot ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !