![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek v bramborovém těstíčku: Maso naklepeme, na okrajích několikrát nařízneme a osolíme.
Asi půl kila oloupaných syrových brambor jemně nastrouháme. Větší část vody vylijeme, přidáme vejce, sůl, pepř, utřený česnek se solí (asi ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křupavé řízky: Maso okořeníme, namočíme ve vajíčku a obalíme v rozdrcených chipsech. Dáme na lehce vymazaný plech do trouby rozehřáté na cca 180-200st. a pečeme celkem asi 20 min, v polovině pečení obrátíme. Záleží ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory s masem a šlehačkou: Do vymazaného pekáče nakrájíme 2 cibule na kolečka. Na vrch poklademe naklepané maso, ochutíme solí, pepřem, gril. kořením (dle chuti). Nakrájíme na kolečka syrové brambory a klademe na maso (alespoň ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové nudličky se žampiony: Maso nakrájíme na nudličky a naložíme do marinády.
Marináda: Sůl, pepř, med, sójová omáčka, olej.
Naložíme asi na 30 min.
Osmažíme si cibulku přidáme maso které opečeme pak přidáme na plátky žampio ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chmelařské vepřové žebírko: Tukové okraje omytých kotlet nařízneme, mírně je naklepeme, osolíme. Z vajec, 60 g mouky a piva si připravíme těstíčko, které mírně osolíme. Jablka nakrájíme na kolečka. Připravené kotlety opečeme na ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečínka s ementálem: Pečeni posolte, okmínujte a dejte péct do trouby na 200 °C. Když je téměř hotová, potřete ji rozšlehaným vejcem smíchaným s ementálem. Znovu pečte, až povrch zezlátne. Mezitím si připravte šťouchané b ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová zbojnická jehla: Omytou a osušenou panenku nakrájíme na biftečky, které jemně naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme zabijačkovým kořením a zakapeme olejem. Necháme uležet 1 hodinu. Klobásy a slaninu nakrájíme příčně ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky s jablky: Maso nakrájejte na plátky, lehce naklepejte a nakrájejte na nudličky. Nudličky osolte. Cibuli a česnek drobně nasekejte a smíchejte s masem. Zvlášť do misky nahrubo nastrouhejte jablko, přidejte k n ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená krkovička na zázvoru: Maso omyjte, usušte, potřete solí a strouhaným zázvorem. Vložte ho do pekáčku, přidejte jemně nakrájenou cibuli, sádlo, podlijte trochou vody. Vložte do předehráté trouby a upečte doměkka.
Podle ... ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové se sušenými švestkami: Maso nakrájíme na menší kousky, osmahneme na oleji, přidáme pór nakrájný na třícentmetr. špalíčky a chvíli smažíme, pak opaprikujeme, osolíme, zalijeme teplou vodou. Když je maso takřka měkké, ... ... …více»
|