![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová krkovička na grilu: Vepřovou krkovici omyjeme. Plátky krkovičky potřeme kořením kmínu, soli, chilli, pepřem, oloupaným a strouhaným česnekem. Pokapeme sójovou omáčkou a hořčicí. Zalijeme olejem a do druhého dne necháme v ... …více»
|
![]() |
26. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ražničí více chutí: Maso nakrájíme na plátky 2 cm silné a 4 x 4 cm velké a naklepeme. Slaninu nakrájíme. Rajčata nakrájíme na půlky, cibuli na osminy. Kusy masa, slaniny, cibule a půlky rajčat střídavě napichujeme na jeh ... …více»
|
![]() |
26. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Táborská bašta: Uzený bůček dáme do vroucí vody a zvolna vaříme doměkka. Pak ho vyndáme a za tepla vykostíme. Krkovici nasolíme a pokmínujeme, vložíme do pekáče a mírně podlijeme vodou. Pečeme v troubě za občasného p ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Moldavský salamur: Koření umeleme, smícháme se solí a vodou a necháme 3 dny uležet v chladu. Do omáčky nakládáme vepřové maso (asi 72 hodin) a potom ho pečeme v troubě nebo udírně. ... ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené sele: Sele rozřízneme na břichu k prvnímu žebru, vykucháme, vymyjeme, vysolíme a pokmínujeme. Dutinu břišní naplníme žemlemi, zašijeme a po délce propíchneme dlouhou špejlí. Pekáč vymastíme máslem nebo slan ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cibule plněné vepřovým masem: Oloupanou cibuli povaříme ve vodě asi 15 minut. Když vychladne, seřízneme vršky, vydlabeme a plníme nádivku. Osolenou a trochu pocukrovanou jí klademe do kastrolu s kousky másla těsně vedle sebe, zal ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátky: Plátky naklepeme, osolíme a obalíme ve strouhance. Rozpálíme tuk a v hlubokém talíři si rozšleháme vejce (jako na řízky). Obalené plátky rychle namáčíme z obou stran ve vejci a jen zlehka opečeme na p ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekový řízek: Plátky naklepeme, potřeme z obou stran česnekem se solí a obalíme v trojobalu jako řízek. Usmažíme. Podáváme k pečeným bramborám. Vynikající! Přeji dobrou chuť. ... ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené zelí: Cibuli a mrkev oloupeme a nakrájíme na kolečka. Zelí propláchneme.
Rozpálíme olej a nakrájené klobásy spolu s plátky uzené šunky 2 až 3 minuty opékáme. Jakmile máme opečené, dáme stranou. V rozpálen ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dobré masíčko: Maso si nakrájíme na nudličky, k němu přidáme nakrájenou cibuli a další ingredience, které nám zbývají. Vše spolu dobře smíchame dohromady a necháme v lednici uležet přes noc. Na horkou pánev vložíme ... …více»
|