Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové řízky s gorgonzolou

fotka Vepřové řízky s gorgonzolou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřové řízky s gorgonzolou:

4 vepřové plátky  | 150 g gorgonzoly  | 2 lžíce hladké mouky  |  sůl  |  pepř  | 25 g másla  | 1 cibule  | 2 jablka  | 125 ml bílého vína  | 125 ml kuřecího vývaru  | 150 g bílého jogurtu

Postup přípravy receptu Vepřové řízky s gorgonzolou:

Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
Maso natenko vyklepeme, na každý plátek dáme sýr a maso zavineme. Mouku promícháme se solí a pepřem a rolky obalíme, prudce opražíme ze všech stran spolu s nasekanou cibulí. Poté maso i cibuli přendáme do ohnivzdorné mísy, obložíme osminkami očištěných jablek.
Do výpěku nalijeme víno, vývar, přivedeme do varu a nalijeme na maso. Přikryté pečeme 40 minut, v případě potřeby podlijeme vývarem.
Maso vyjmeme, naservírujeme na talíře, do omáčky přimícháme jogurt a omáčkou maso přelijeme. Podáváme s bramborami a sladkým hráškem.


Fotky receptu Vepřové řízky s gorgonzolou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové řízky s gorgonzolou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !