Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní kotlík s vepřovým masem na víně

fotka Pikantní kotlík s vepřovým masem na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Pikantní kotlík s vepřovým masem na víně:

500 g vepřové kýty  | 2 lžíce sojové omáčky  | 2 lžíce oleje  |  mletý pepř  | 2 cibule  | 1 červenou papriku  | 1/4 bílého vína  | 1 jablko  |  sůl  |  hladká mouka  |  voda  |  olej

Postup přípravy receptu Pikantní kotlík s vepřovým masem na víně:

2 cibule nakrájíme na drobno a orestujeme na oleji, přidáme na menší kostky nakrájené vepřové maso. Přidáme na kostky nakrájenou červenou papriku. Oloupeme jablíčko, okrájíme od ohryzku a nakrájíme na kostky, přidáme do směsi zalijeme trochou vody a dusíme. Přidáme 2 lžíce sojové omáčky, osolíme a opepříme dle chuti. Směs zalijeme vínem. Z hladké mouky a vody připravíme jíšku, kterou nakonec směs zahustíme - pozor má vzniknout spíše šťáva, ne omáčka. Hotové jídlo podáváme nejlépe s rýží.



Fotky receptu Pikantní kotlík s vepřovým masem na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní kotlík s vepřovým masem na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !