![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš trochu jinak: Na sádle zpěníme do hněda rozkrájenou cibuli, přidáme nakrájený špek a až zesklovatí přidáme maso neosolené a obděláme. Až se zatáhne tak ho osolíme, opepříme přisypeme sladkou papriku a krátce zamích ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové panenky s fazolkami na slanině: Panenku nakrájíme na plátky, lehce dlaní naklepeme, osolíme opepříme. Smažíme na mírném ohni na olivovém oleji. Slaninu nakrájíme na nudličky velké zhruba jako fazolky. Dáme osmahnout na pánev. Přidám ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolový guláš: Na sádle zpěníme cibuli, přidáme uvedené koření, česnek a na kousky pokrájené vepřové maso, zalijeme horkou vodou a dusíme. Po chvilce přidáme fazole a společně dusíme doměkka. Když je vše měkké, zahu ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustové karbanátky z vepřového masa: Kapustu rozkrájíme na čtvrky, odřízneme košťál a dáme vařit do poloměkka do osolené vody.Den staré housky namočíme do studené vody. Umeleme maso, cibuli, česnek, uvařenou kapustu a dobře vymačkané hou ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený bůček s čočkou: Opečete bůček, dokud není nazlátlý, pak dáte stranou. Opečete všechnu zeleninu a koření, dokud není zlatě hnědé, nalijete na ní sherry ocet a vaříte, až se polovina tekutiny vypaří. Přidáte sojovou om ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené kolínko pečené s bramborem: Římský hrnec namočte na dvacet minut do studené vody. Očištěné a omyté koleno krátce spařte ve vroucí vodě a nechte okapat. Potom kůži ostrým nožem stejnoměrně nařežte šikmými zářezy. Maso osolte, ope ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýže zapečená s vepřovým masem a žampiony: Rýži v osolené vodě uvaříme na skus.
V kastrolu rozehřejeme olej a osmahneme na něm cibuli. Přidáme kostičky masa a orestujeme je. Přimícháme sůl, pepř, protlak a trochu vody. Pod pokličkou dusíme as ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vorařský míchaný guláš: Na sádle zpěníme nasekanou cibuli, do nádoby vložíme rozkrájený bůček a hovězí maso, které orestujeme, přidáme kmín, sůl, pepř a prolisovaný česnek, podlijeme a dusíme doměkka. Během dušení maso podle ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na mrkvi a celeru: Vepřové maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a zprudka osmahneme na pánvi na oleji. Dále si nakrájíme mrkev a celer také na větší kousky. Maso z pánve přendáme do pekáčku, přidáme ... ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jogurtové řízky jedna báseň : Kuřecí nebo i vepřové řízky naklepeme, osolíme a opepříme a namáčíme do jogurtové marinády. Nepochybně vás zajímá, jak na ní. Je to jednoduché, smíchejte jogurt, 2 vajíčka a 4 stroužky prolisovaného č ... …více»
|