![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety po dijonsku: V pánvi opečeme na sádle předem naklepané kotlety po obou stranách dozlatova, okořeníme, zaprášíme moukou, chvíli necháme osmahnout a potom zředíme vodou. Přidáme usekaný česnek, svazeček koření a při ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané vepřové s ovčím sýrem: Maso omyjeme a nakrájíme na proužky. Očištěnou papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli i česnek nadrobno nasekáme. Předehřejeme troubu. Maso opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme cibuli s česnekem a krát ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaná vepřová roláda: Všechny ingredience na marinádu - mrkve nakrájené na plátky, přepůlená rajčata, drcený česnek, řapíky celeru pokrájené na kousky atd. důkladně promícháme v kastrolu s poklicí. Ve velké pánvi rozehřeje ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nudličky z vepřového masa s česnekovými stvoly: Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky a poté ještě na nudličky. V misce je promícháme s vínem, bílkem, škrobovou moučkou a 1 lžičkou oleje a necháme v chladu marinovat.
Česnekové stvoly překrájíme ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky dvou barev: Vepřovou panenku rozkrojíme ostrým nožem na polovinu a obě části lehce rozklepeme na plátky, které rozkrojíme ještě na polovinu, takže získáme celkem čtyři plátky. Takto připravené řízečky z panenky p ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Avignonské kotlety: V pánvi opečeme na sádle předem naklepané kotlety po obou stranách dozlatova, okořeníme, zaprášíme moukou, chvíli necháme osmahnout a potom zředíme vodou. Přidáme usekaný česnek, svazeček koření a při ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzské kotlety s hořčicí a bylinkami: Silnější kotlety naklepeme, po krajích nařízneme a opečeme v malém množství oleje na prudkém ohni dozlatova. Osolíme a opepříme je. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a za stálého míchání ji rovněž ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso v zelené krustě: Krkovičku osolíme a obalíme v hladké mouce. Dáme péct a asi po 10 minutách podlijeme 250 ml vody. Pečeme zvolna 40 minut. Mezitím si povaříme brambory, které pak nakrájíme na čtvrtky. Celerovou ... ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné kotlety podle Terrynky: Kotlety podélně nařízneme tak, aby vznikla kapsa. Osolíme. Na pánvi zpěníme na trošce oleje na drobné kostičky nakrájenou cibuli, přidáme na drobné kostičky slaninu, šunku, osolíme a osmahneme. Po ods ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na houbičkách : Cibuli necháme zasklovatět na oleji a přidáme na kostičky nakrájené maso. Orestujeme, osolíme, opepříme, zmírníme oheň a dusíme pod pokličkou cca 15 minut. Potom přilijeme 1/2 litru teplé ... ... …více»
|