![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaný řízek s křenem: Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme asi 1 hodinu odležet. Potom maso zhruba 10 minut grilujeme. Podáváme posypané křenem s vařenými brambory. ... ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krakonošův guláš: Na másle osmahneme pokrájené maso a poté ho vyjmeme. Na výpečku orestujeme nakrájenou cibuli a pórek, vmícháme mletou papriku, rajský protlak, utřený česnek a přidáme koření, kromě majoránky. Podlijem ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš pro chlapy: Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli nakrájíme jemně, česnek utřeme, slaninu nakrájíme na drobno. V kastrolu si na sádle osmažíme slaninu, česnek, cibuli a kmín. Přidáme pálivou papriku a maso, osol ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bůčkový guláš: Na másle s olejem osmahneme nakrájenou cibuli s česnekem. Přidáme nakrájený bůček, vuřty a klobásy. Vše osmahneme, přidáme protlak, nastrouhanou okurku, křen, hořčici, Moravanku a podusíme. Podlijeme ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená kotleta s cibulí a sýrem: Připravíme si zapékací mísu. Vytřeme olejem. Očistíme cibuli, nakrájíme na kolečka, rozprostřeme do mísy. Kotlety vykostíme, naklepeme, osolíme, opepříme a pokládáme na cibuli. Sýr nastrouháme, ... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety na paprice, rajčatech a pórku : Maso naklepeme, posypeme country kořením, osolíme. Na rozpáleném oleji maso prudce osmahneme. Do zapékací mísky dáme nakrájenou papriku, rajčata a pórek. Na to položíme maso a zase dáme nakrájené ... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slovácká šabla: Vepřovou kýtu a játra, které jsme předtím okořenili, zprudka opečeme, přidáme cibuli, feferonky, papriku, znovu krátce opečeme a zalijeme vývarem, nebo vodou a krátce podusíme. Podáváme ... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína podle Mirky: Maso pokrájíme na kostky, smícháme se všemi přísadami a necháme přes noc v chladničce. Na hlubší pánvi rozehřejeme olej. Opékáme doměkka na mírném ohni. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem. ... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s tvarůžky : Plátky masa naklepeme, opepříme, osolíme. Zprudka osmahneme na rozpáleném oleji, vložíme do pekáčku, zasypeme kroužky cibule a poklademe kousky tvarůžků. Během pečení podléváme černým pivem. Pečeme ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso na pepři a špeku: Maso podle vlastního výběru nakrájíme na plátky. Může se použít třeba vepřová kýta, plecko, můžeme použít i hovězí roštěnou či zadní. Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Pepřem nemusíme šetřit.
... …více»
|