![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Malá domácí tlačenka: V tlakovém hrnci uvaříme maso doměkka spolu s celým pepřem, novým kořením, bobkovým listem a solí. Pak vykostíme a nakrájíme na kostičky. Vývar použijeme na polévku. K nakrájenému masu přimícháme rozm ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové steaky s bylinkovou salsou: Rajčata rozkrojíme na polovinu, vložíme do zapékací misky, pokapeme olivovým olejem a ochutíme solí a pepřem.
vložíme je do trouby a pečeme při teplotě 200 st. C asi 45 minut.
V kuchyňském robotu ro ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Magdina čočka: Nejprve přebereme a namočíme čočku, kterou následně uvaříme s bujónem skoro doměkka.
Cibuli oloupeme, nakrájíme, zesklovatíme na oleji. K osmažené cibulce přidáme mleté maso, sůl, oloupaný a prolis ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z vepřového plecka: Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a osmahneme dozlatova. Přidáme papriku, gulášové koření a chvilku smažíme. Přidáme maso nakrájené na kostky a vše společně dusíme, dokud maso nepustí štávu. Osol ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bylinková velikonoční nádivka se slaninou: Žemli nakrájíme na plátky, pokropíme několika lžícemi mléka a necháme prosáknout. Vepřové maso, slaninu a žemli umeleme, přidáme vejce, petrželku, pažitku, cibuli, koření, sůl a vše promícháme. By ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso ve vinné omáčce: V pánvi rozpustíme máslo. Jakmile začne pěnit, přidáme maso a mírně je z každé strany asi 1- 2 minuty resturejeme.
Maso pokapeme limetkovou šťávou, vyjmeme z pánve a uchováme teplé.
Do pánve přilij ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rumcajsův měšec: Vepřovou kýtu nakrájímě přes vlákno na plát, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a položíme na něj mleté maso ochucené solí, pepřem a muškátovým květem. Z masa utvoříme měšec a nahoře svážeme tenkým pr ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Orientální vepřové medailonky: Z kýty nebo panenky nakrájíme přes vlákno medailonky tak, aby jich bylo 6 na porci. Utřeme česnek se solí, přidáme ostatní suroviny a přidáváme marinádu, do níž vložíme maso a necháme alespoň 2 hodin ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová kýta se smetanovou omáčkou: Maso oslíme a na sádle nebo na jiném tuku (já používám Ceres) na pekáči upečeme doměkka. Často podléváme. Smetanu rozkvedláme s moukou, maso vyjmeme a výpek smícháme se smetanou a moukou. Přidáme po . ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staročeská vepřová na zázvoru: Očištěnou vepřovou pečeni osolíme, potřeme mletým zázvorem a posypeme kmínem. Cibuli nakrájíme na plátky a s pečení vložíme na sádlo. Pečeme za stálého přelévání šťávou a podlévání teplou vodou do měk ... …více»
|