![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Měšec z vepřové kýty: Z kýty nakrájíme plátky, více je rozklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a potřeme hořčicí.
Na části tuku orestujeme drobně nakrájený uzený bůček s oloupanou a krájenou cibulí. P ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Výletní ptáci: 1. Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
2. Na oleji necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, pak opečeme maso po obou stranách až změní barvu a pak plátky podlijeme vodou.
3. ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční pečeně s nádivkou: 1. Do mísy dáme nadrobno nakrájeného (umletého) uzeného kuřecího masa ( šunky), strouhanku, smetanu, nasekanou petrželku, na malé kousky nakrájenou kapii, hrášek, mletý pepř, špetku mletého muškátovéh ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bulharské maso: Maso umeleme, smícháme s nastrouhanými syrovými bramborami, osolíme a přidáme vejce. Promícháme a upečeme menší placičky. Zdobíme rajčaty. ... ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety s česnekem v alobalu : Vepřové kotlety vykostíme, po obvodu nařízneme, naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí. Alobal potřeme olejem, kotlety jednotlivě na něj položíme a dobře zabalíme, aby šťáva neunikla. Balíčky . ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivovarský bůček : Bůček nakrájíme na porce 4-5 cm silné, lehce naklepeme a osolíme. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme maso, prudce opečeme po obou stranách. Pak mírně podlijeme vodou, přidáme česne . ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Škvařené sádlo s bůčkem : Syrové sádlo nasekáme na melé kostky nebo na horně hrubo umeleme. Roztavíme v hrnci a po patnácti minutách přidáme stejně nasekaný bůček. Když je sádlo roztavené a škvarky jsou dozlatova sundáme hrnec ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řízek po čínsku: Všechny suroviny smícháme v míse a naklepané maso na řízky vložíme (lze použít i kuřecí) do vzniklé směsi a necháme v chladničce naložené 24 hodin. Smažíme na oleji. Jako příloha je výborná ... ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ovar: Maso osolíme a s kořením, cibulí, zeleninou a vínem vaříme ve vodě doměkka. Podáváme teplé s chlebem, křenem a hořčicí. ... ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s jablíčkem: Je to velice jednoduché. Maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na sádle s cibulí a česnekem. Pokapeme worcesterem, Maggi, osolíme, opepříme a dusíme. Asi po hodině dušení přidáme na kostky nakrájené ... …více»
|