![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s párky: Do očištěného masa uděláme po délce svalu dlouhým ostrým nožem otvory, rozšíříme je obráceným koncem vařečky a do nich zasuneme co nejdál 1 nožičku párku. Maso osolíme, opepříme, posypeme kmínem a pru ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s bylinkami: Povrch pečeně nařízneme tence ostrým nožem. Česnek rozetřeme se solí, kořením a olejem a pečeni směsí potřeme. Maso vložíme do fólie, přidáme cibuli, rajčata pokrájené na plátky, zalijeme vínem, uzavř ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová debrecínská pečeně: Maso očistíme, osolíme, posypeme paprikou. Na másle zpěníme na drobno nbasekanou cibuli, maso do ní vložíme, zakryjeme a dusíme doměkka.Pak je zalijeme smetanou a s trochou mouky dáme zapéct do troub ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové na divoko: Na pekáč vložíme omytou kýtu, podlijeme trochou piva, osolíme, okořeníme a upečeme. Ve zbytku piva namočíme na kostky nakrájený chléb. Upečené maso vyjmeme z pekáče, šťávu smícháme s chlebem a pivem, ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněná vepřová panenka: Vepřovou panenku po délce propícháme tak, abychom do otvorů mohli zasunout špíčky eidamu a hermelínu zabalených do plátků slaniny. Otvory uzavřeme špejlí. Po obvodu napícháme do panenky pražené mandle ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Švédská pečeně se švestkami: Maso rozřízneme na plátky, švestky spaříme, oloupeme, vypeckujeme a půlky položíme na plát masa. Svineme do velkého závitku, ovážeme nití nebo provázkem, osolíme, opepříme, na pekáči nejprve opečeme z ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ostravský vepřový kotouč: Sardelové máslo: 40 g másla utřeme se sardelovou pastou přidanou podle chuti.
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na 20 g másla. Očištěný plát masa naklepeme, posolíme, opepříme a tence potřeme sardelov ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety narychlo: Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a poklademe na dno vymazané zapékací mísy. Cibuli také oloupeme, nakrájíme na kolečka a rozdrobíme silnější vrstvu na brambory.
Kotlety naklepeme ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kotlety z Vysočiny: Kotlety rozklepeme asi na 1 cm tenké plátky a osolíme je. Zeleninu očistíme, nakrájíme na kolečka a promícháme. Česnek nasekáme najemno.
Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Část bra ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Farské vepřové kotlety: KOtlety mírně naklepeme, osolíme a na oleji po obou stranách opečeme. Na každou kotletu dáme lžíci jemně strouhaného sýra a jemné nakrájené cibule a dáme do trouby zapéct. ... ... …více»
|