![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety ve šlehačce: Vepřové kotlety nařízneme po okrajích, opečeme na tuku z obou stran dozlatova, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou cibuli, česnek a necháme krátce podusit. Před dokončením je zalijeme šlehačkou a za ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnické kotlety: KOtlety naklepeme, osolíme, posypeme pepřem a paprikou a pečeme z obou stran na rozpáleném tuku. Potom do šťávy přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a nasekaný česnek a společně podusíme. ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety v marinádě: Vejce rozšleháme, vmícháme do nich všechny přísady a do marinády naložíme plátky masa. Necháme 24 hodin uležet. Pak maso na rozpáleném tuku po obou stranách opečeme. ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Budapešťské vepřové kotlety: Očištěné naklepané kotlety osolíme a opepříme, vložíme do horkého oleje a z každé strany asi 6 minut opékáme. Vyjmeme z oleje, pánev vytřeme a vložíme do ní máslo. Zpěníme na něm nasekanou cibuli, pos ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené řízky v sýrovém těstíčku: Vejce rozšleháme s mlékem, moukou, solí a vmícháme jemné nastrouhaný sýr. Řízky naklepeme, osolíme, z obou stran namočíme v těstíčku a ihned vložíme do rozehřátého oleje. Smažíme po obou stranách dozl ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené závitky z řízků: Řízky naklepeme a osolíme, na každý položíme plátek slaniny, kousek klobásy, čtvrtku vajíčka, kousek okurky, posypeme strouhaným sýrem. Svineme, závitky spíchneme jehlou nebo svážeme nití, obalíme v m ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek v bramborovém těstě: Z oloupaných jemně nastrouhaných syrových brambor, vejce, soli, pepře, mouky a strouhaného sýra si připravíme těsto. Maso nakrájené na plátky jemně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kološvárská vepřová pečeně: Omyté maso nakrájíme na řízky, trochu naklepeme a nasolíme. Na rozpuštěný tuk dáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přidáme papriku, rajský protlak, podlijeme trochou vody a chvíli povařím ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky s hořčicí: Maso omyjeme, nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, potřeme hořčicí, osolíme, a opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku. Přidáme nakrájenou cibuli, trochu osmažíme, podlijeme vodou. Pomalu dusí ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky na rajčatech: Maso nakrájíme na tenké řízky a opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku. Přidáme nadrobno nasekanou cibuli, červenou papriku, sůl a dusíme ve vlastní šťávě. Občas podléváme horkou vodou a udusíme ... …více»
|