![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta na paprice: Maso omyjeme, osušíme a ze všech stran ho opečeme na rozpáleném tuku. Opečené maso vyjmeme a ve vypečené šťávě osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, promícháme... ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš na pivu: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, zprudka opečeme a podlijeme půlkou piva a trochu vody. Dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme, štávu zaprášíme moukou, přidáme nastrouhaný chléb, kmín, česnek a zbytek piv ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninové špízy s mletým masem: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, olivy necháme okapat a také nakrájíme. Mleté maso dáme do mísy, přidáme prolisovaný česnek, nakrájenou cibuli, olivy, žloutek a vše důkladně promícháme. Okořeníme ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčatový špíz s vepřovým a hovězím masem : Na připravenou jehlu napícháme maso, špek, oloupané čtvrtky rajčat, oloupané stroužky česneku, papriku na kostičky, osolíme, okořeníme a rajčatový špíz s vepřovým a hovězím masem na oleji upečeme.
... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda bůčková: Pomletý bůček zalejeme mlékem, přidáme gril. koření a pepř a necháme přes noc v lednici uležet. Druhý den si připravíme nádivku - usmažíme vejce, nachystáme zmraž. zeleninu, houby, hrášek - fantazii s ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Šmytec: Směs pečlivě promíchejte a nechte v lednici minimálně 24 hodin uležet.Utvořte malé placičky a na pánvi na oleji je usmažte dozlatova. Ke "šmytci" se báječně hodí bramborová kaše nebo měkký ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky na židovský způsob: Plátky naklepeme, osolíme a před obalením potřeme rozdrceným česnekem - množství podle chuti. Pak obalujeme v klasickém trojobalu, hladká mouka, rozkvedlané vejce, strouhanka. Řízky podáváme s brambor ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Valentýnské pikantní vepřové nudličky: Maso nakrájíme přes vlákno na úzké nudličky asi 4 cm dlouhé. Všechny přísady kromě oleje smícháme v míse a promícháme s masem. Necháme v chladnu 24 hodin uležet. Před přípravou rozpálíme olej a směs n ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaná žebírka: Smícháním medu, oleje, kečupu, šťávy z limetky a černého piva připravíme marinádu, kterou potřeme syrová žebírka. Ta necháme 24 hodin odležet. Druhý den je dáme péct. Žebírka průběžně... ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajské špejle: Na kostky nakrájíme libové vepřové maso, rozpůlíme žampióny, na plátky nakrájíme paprikové lusky, na kostky slaninu a kolečka libového salámu. Vše střídavě napíchneme na grilovací jehly. Připravíme si ... …více»
|