![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slavnostní šlehané biftečky: Do mletého masa přidáme jemně nastrouhané syrové brambory, žloutky, prolisovaný česnek a koření, osolíme. Nakonec vmícháme pevně ušlehaný sníh z bílků. Do rozehřátého oleje vkládáme... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové řízky s drůběžími játry: Řízky nařízneme, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem rozetřeným se solí a poprášíme paprikou. Opláchnutá, okapaná a tence nakrájená játra promícháme s kečupem a strouhaným... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové závitky tomato: Kotletky naklepeme, osolíme opepříme a potřeme kečupem. Na každý plátek dáme plátek slaniny a smotáme do roličky a sepneme párátkem. Cibuli nakrájíme najemno, rajčata tak také. Na oleji... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzená krkovice v jemné omáčce: Maso ponoříme na 2 hodiny do vlažné vody, aby se uvolnila sůl. Potom ho osušíme a po všech stranách lehce opečeme na tuku. Pekáč s masem vložíme do trouby předehřáté na... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Balkánské špízy: Maso a sýr nakrájíme na kostky, naložíme do oregána a olivového oleje.Cuketu nakrájíme na kolečka a rajčata nakrájíne na silnější plátky.Vše navlečeme na špízové jehly a pečeme... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebírka s koňakem: Z vajec, mléka a mouky uděláme těstíčko, v němž obalíme kousky banánů a žampiónů. Osmažíme je na oleje a položíme na nahřáté talíře s vařenými bramborami. Ozdobíme zeleninou... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dalmátské kotlety: Cibulku a česnek oloupeme. Cibulky spaříme vřelou vodou a necháme je v ní 5 minut. Potom je opláchneme studenou vodou a otřeme. Kotlety naklepeme, u kostí nařízneme. Kosti ponoříme do... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzské řízky v alobalu: Porce nakrájíme tak, abychom mohli do každé udělat kapsu. Tu naplníme plátkem slaniny, plátkem jablka a polovinou okurky. Osolíme a přidáme trošku hořčice. Kapsy uzavřeme jehlou nebo zašijeme... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chlapské vepřové: Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, vložíme na plátky nakrájené maso, okmínujeme, osolíme, opepříme a necháme asi minutu restovat. Nalijeme horký vývar, přidáme... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jánské řízky: Řízky nařízneme a naklepeme tupou stranou nože. Jogurt smícháme s paprikou, posekanou kapií a kořením se solí. Směsí potřeme řízky a necháme v chladu přes noc uležet. Před přípravou... ... …více»
|