![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovička de luxe: Maso vykostíme a nakrájíme na řízky, které naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Takto připravené řízky rozložíme na plech. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a na každý říz ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pochoutka z alobalu: Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Cibuli taky oloupeme a nakrájíme na plátky, žampiony také. Maso naklepeme a osolíme, opepříme. Připravíme si alobal na každou porci zvlášt. Potřeme . ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové martinique: V misce smícháme maso nakrájené na kostky, česnek a citrónovou štávu. Překryjeme a necháme marinovat asi 1 hodinu při pokojové teplotě. Ve velké míse smícháme cukr... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní řízky po myslivecku : Cibulku nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji až zesklovatí. Papriky nakrájíme na tenké nudličky, přidáme žampiony nakrájené na plátky a dusíme. Poté přidáme rajský protlak a zředíme vývarem. Mas ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kreolská vepřová směs: Kotlety osolíme, cibuli zpěníme na tuku a na ní maso po obou stranách opečeme. Přidáme na nudličky pokrájenou mrkev, kedlubny a kapustu. Osolíme, okořeníme a dusíme... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jednoduchá bůčková paštika: Syrový bůček nameleme, přidáme ostatní přísady, plníme do sklenic a zavařujeme 2 hodiny. Kdo má rád játra může přidat ještě do syrově paštiky... ... ... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Džuveč po bulharsku: Maso pokrájíme na větší kousky a dáme jej dusit na pokrájenou cibuli a sádlo. Maso okořeníme, a než změkne přidáme na plátky nakrájené papriky a rajčata. Když se zelenina podusí... ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněný žampion: Žampióny si očistíme a odstraníme nohy. Připravíme si směs z mletého, česneku, cibule 1 vejce a okořeníme solí, pepřem, majoránkou a na konec kari, umícháme směs.
Po té směsí plníme žampióny ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Naložené kotlety z vepřového: Kotlety omyjeme, lehce naklepeme, po obvodu nařízneme a každou posolíme. Smícháme vejce, solamyl, kečup, rozmačkaný česnek, grilovací koření, pepř, kari a vše pečlivě promícháme. Kotlety do této směsi ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brněnské vepřové kotlety : Cibuli a česnek oloupeme. Cibule spaříme vařící vodou a necháme je v ní 5 minut. Potom je opláchneme studenou vodou. Kotlety naklepeme, u kostí nařízneme. Kosti ponoříme do horké polévky nebo vody tak ... …více»
|