![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky plněné jablky a sýrem: Řízky naklepejte, osolte, opepřete a na každý položte plátek šunky a sýra. Jedno jablko oloupejte, odstraňte jádřinec a nakrájejte ho na plátky a rozdělte na řízky. Řízky přehněte, okraje zaklepejte p ... …více»
|
![]() |
8. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bačovské kotletky: Do kotlet ostrým nožem nakrojíme kapsu a osolíme je. Na lžíci oleje připravíme z vajec smaženici, do ní přidáme polovinu na plátky nakrájených žampionů (mohou být i z konzervy), 70 g strouhaného oš ... …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso na zelenině a žampiónech : Plátky vepřového masa osolíme a opepříme. Vložíme je do zapekací mísy a hustě pokryjeme sterilizovanou mrkví, hráškem a žampióny. Podlijeme zeleninovým bujónem a přidáme kousek Ramy. Pečeme v troubě asi 25 minut …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ovčácké řízky : Řízky naklepeme, osolíme, poklademe brynzou, stočíme do válečku. Vše sepneme jehlou a obalíme v trojobalu. Pozvolna osmažíme. Ovčácké řízky podáváme s bramborovou kaší a ozdobíme petrželkou.
…více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček se zeleninou a hlívou ústřičnou: Vykoštěný bůček nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a ve woku opečeme. Za občasného podlévání dusíme doměkka. Přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, na nudličky nakrájenou papriku, plátky rajčat …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso dušené s kedlubnami: Na kostky nakrájené maso prudce opečeme ve woku na rozehřátém oleji, osolíme a opepříme a podlijeme vodou. Dusíme pod pokličkou doměkka. Přidáme oloupané a na tenké plátky pokrájené kedlubny a dusíme společně …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso na víně : Maso nakrájíme na kostičky, cibulky scedíme a pokrájíme na půlky. Ve woku orzehřejem olej, vmícháme maso, osolíme, opepříme a osmahneme dohněda. Přisypeme mouku, cibulky a podlijeme vínem a šťávou z pomerančů. Uvedeme …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky na houbách: Libové maso nakrájíme na plátky a poprášíme škrobovou moučkou. Pokrájené houby dusíme na másle. Na rozehřátém tuku opékáme maso, ke kterému za několik minut přidáme omáčkovou směs a mícháme, aby se ma ... …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové ramínko s bramborem: Vepřové maso nakrájíme na stejné kousky. Na másle usmažíme drobně nakrájenou cibuli do růžova, přidáme maso, osolíme a dusíme. Podlijeme vařící vodou a dusíme skoro do měkka. Omáčku vysmahneme, zamích ... …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový plátek v alobalu: Alobal potřeme rozehřátým máslem (jestli nemáme, můžeme i olejem), brambor oloupeme, nakrájíme na plátky nebo hranolky, osolíme okmínujeme a rozložíme po alobalu. Na brambor položíme naklepaný a osole ... …více»
|