![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Braunovy řízky s vekou : Řízky naklepeme, obalíme v mouce a zprudka opečeme po obou stranách na polovině másla a oleje. Potom je osolíme, opepříme, zalijeme vínem a necháme dusit do měkka. Můžeme přidat i sklenku koňaku. Rajč ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčková paštika: Syrový bůček nameleme, přidáme ostatní přísady, plníme do sklenic a zavařujeme 2 hodiny. Kdo má rád játra může přidat ještě do syrové bůčkové paštiky namletá játra. ... ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s vepřovým masem: Špagety dáme uvařit. Do misky si nachystáme marinádu: sojovku, česnek, zázvor a škrob smícháme dohromady a přidáme maso, necháme chvíli odležet. Rozehřejeme trochu oleje a opečeme vepřové maso, potom ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Šumperské ražnice: Pekáč vytřeme plátkem slaniny a potom plátky slaniny položíme na dno pekáče. Maso mírně naklepeme, posolíme, posypeme gril. kořením, položíme do pekáčku na slaninu. Kabanos oloupeme, nakrájíme ... ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové dušené po staru: Plec nakrájíme na větší kousky, posypeme grilovacím kořením a opečeme na oleji. Zalijeme vývarem a dusíme 15 minut. Zeleninu a brambory očistíme a pokrájíme. K podušenému masu přidáme cibuli, zeleninu ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety na pomerančích: Ze všech kotlet odstraníme přebytečný tuk. Ve velké pánvi zahřejeme přepuštěné máslo a olej. Kotlety osolíme, opepříme a asi 4 minuty opékáme po jedné straně. Mezitím nastrouháme kůru z jednoho pomera ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštáci z vepřové kýty: Z vepřové kýty nakrájíme malé řízečky a naklepeme. Do střední mísy promačkáme česnek a vmícháme omáčky, koření, sůl, hořčici, solamyl a vejce a připravíme si těstíčko. Plátky masa naložíme a necháme j ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky : Česnek oloupeme a prolisujeme. Promícháme ho s kořením Gyros, pepřem, olejem a kečupem.
Vepřové plátky nakrájíme na dlouhé nudličky, promícháme se lžičkou solamylu a naložíme do marinády. Necháme ale ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory zapečné s tlačenkou: Brambory nakrájíme na kolečka, tlačenku na nudličky. Do vymazaného pekáče skládáme: vrstvu brambor, které osolíme, opepříme, polovinu vymačkaného zelí, polovinu tlačenky, opět brambory, zelí, tlačenk ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Toskánská vepřové pečeně: Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájíme. Bylinky najemno nasekáme a vše smícháme. Směs promícháme s olejem. Troubu předehřejeme na 200°C. Do povrchu vepřové pečeně vetřeme sůl s pepřem a potřeme ... …více»
|