![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná z vepřového masa: Maso umeleme, přidáme vejce, vymačkané rohlíky, velmi nadrobno nasekanou cibuli, prolisovaný česnek, sůl, kmín, pepř, asi 2 lžičky hořčice plnotučné. Všechno důkladně zpracujeme, z masové směsi vytvar ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Houbový guláš s hovězím a vepřovým masem: V hrnci s těžkým dnem rozpálíme asi polovinu rostlinného tuku a na něm osmahneme drobně pokrájenou šalotku lehce dozlatova. Poté přidáme omyté a dobře osušené, pokrájené maso a po všech stranách je za ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavské vepřové se zelím a knedlíkem: Kyselé zelí dáme do hrnce, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli. Uprostřed zelí uděláme důlek, do něho vložíme vepřový bůček, který zahrneme asi 10 cm vrstvou zelí. Zalijeme vodou a asi hodinu dusíme ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová jehla se švestkami: Maso nakrájíme na silnější plátky, nakrájíme je na kousky. Švestky zabalíme do slaniny a vše střídavě napichujeme na jehlu. Okořeníme směsí na rožnění, osolíme, opepříme, zakápneme omáčkou ze sóji a o ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotleta na česneku se špenátem: Nasekáme žebírka a potřeme je česnekem utřeným se solí. Necháme asi hodinu odležet a poté je opečeme na oleji. Stříkneme vodou a pod poklicí dusíme doměkka. Mražený špenát podusíme na másle, dochutíme ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čínské masové kuličky: Z housky odřízneme kůrku, namočíme a vymačkáme vodu. Maso, vejce, škrob, sojovou omáčku, sůl, cibuli, zázvor a koření pětí vůní rozmícháme v misce až nám vznikne jednolitá hmota. Přidáme housku a pečl ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínská vepřová žebírka na páře: Vepřová žebírka rozdělíme na jednotlivá žebra a případně odstraníme přebytek tuku. Utřený česnek promícháme s omáčkou z černých fazolí, pečlivě promícháme s žebírky a odložíme na aspoň hodinu. Přeloží ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninové bifteky: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a chilli. Maso rozložíme do vymazaného pekáče, na každý plátek položíme plátky slaniny a salámu. Maso zalijeme zeleninovým lečem a nast ... …více»
|
![]() |
8. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněné řízky: Řízky na okrajích lehce nařízneme, naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme a posypeme sušeným tymiánem. Řízky protáhneme v rozšlehaných vejcích, obalíme v nastrouhaném parmezánu, s ... …více»
|
![]() |
8. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová čína s kukuřicí: Nakrájené maso smícháme s kolečky cibule, sójovou omáčkou, žloutky, olejem a necháme přes noc uležet. Na oleji směs osmahneme, vmícháme petržel a zelí, přidáme koření, bujón a chvíli dusíme. Pak vloží ... …více»
|