Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kotleta na pařížský způsob

Kotleta na pařížský způsob
23. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotleta na pařížský způsob: Kotletu umyjeme, usušíme, rozdělíme na 4 plátky a dobře naklepeme. Vyklepané plátky z obou stran osolíme a posypeme kořením na mleté maso. Uzené maso pokrájíme na menší kousky a umeleme v masovém mlýn ... …více»

Pikantní masová náplň

Pikantní masová náplň
23. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Pikantní masová náplň: Rohlíky pokrájíme na kolečka a zalijeme vlažným mlékem. Vepřové a uzené maso nadrobno pokrájíme. Z namočených rohlíků vymačkáme mléko, položíme je do mísy, přidáme maso, žloutky, přelisovaný česnek, m ... …více»

Selská pochoutka

Selská pochoutka
23. 11. 2007 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Selská pochoutka: Zelí dáme spolu s cibulí a kmínem do hrnce Zepter, navrch položíme uzené karé. Po 25 min. vypneme. Přidáme knedlíky a dusíme ještě 20 min. Vepřové karé dobře usušíme utěrkou, vetřeme do něj sůl a pepř ... …více»

Bramborák bez brambor

Bramborák bez brambor
23. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Bramborák bez brambor : Jemně nakrájené maso a cibuli smícháme se všemi ostatními surovinami. Přikryjeme a dáme na 24 hodin do lednice uležet. Druhý den na pánvi rozpálíme olej nebo 100% tuk a děláme placky, které opékáme po ... …více»

Vepřové maso Moravanka

Vepřové maso Moravanka
23. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso Moravanka: Vepřové plátky naklepeme, osolíme, ale napřed je obalíme ve strouhance a teprve potom ve vajíčku. Ihned opečeme v rozpáleném oleji do zlatova po obou stranách. Osmažené plátky naskládáme do pekáčku a ... …více»
 

Zelné závitky sarma

Zelné závitky sarma
23. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Zelné závitky sarma: Maso umeleme a dobře propečeme. Z koření, rýže, vajec, soli a pepře utvoříme hmotu, kterou zabalíme do zelí. V hrnci Zepter navrstvíme postupně vrstvy zelí. uzeného masa a závitků. Vše posypeme petrže ... …více»

Myslivecké závitky s houbami

Myslivecké závitky s houbami
23. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++-_
Příprava receptu Myslivecké závitky s houbami: Řízky omyjeme, osušíme a potřeme je hořčicí. Plátky šunky podélně rozpůlíme a na každý řízek s hořčicí položíme polovinu šunkového plátku. Lahůdkové cibulky a papriku omyjeme a očistíme, cibulky rozkr ... …více»

Vepřové na paprice

Vepřové na paprice
23. 11. 2007 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Vepřové na paprice: Maso opečeme v hrnci Zepter, Na pánvi krátce opečeme česnek a papriku, přidáme maso, sojovou omáčku a koření. Pod poklicí mírně vaříme asi 1-2 min. Podáváme s rýží. ... ... …více»

Vepřové koleno s ledvinkami

Vepřové koleno s ledvinkami
23. 11. 2007 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřové koleno s ledvinkami: Maso vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, vmícháme papriku, osmahneme a podlijeme horkou vodou. Přidáme maso z kolen, kečup a před ... …více»

Jablková vepřová panenka

Jablková vepřová panenka
23. 11. 2007 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Jablková vepřová panenka: Panenku osolíme,poprášíme moukou. V hrnci rozehřejeme margarín s olejem a vložíme panenku. Osmažíme ji. Osmaženou posypeme majoránkem a zalijeme vodou tak aby panenku těsně překryla a dusíme pod pok . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !