![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně na podmáslí: Povrch vepřové pečeně nařízněte do mřížky. Osolte a opepřete. Pekáč vymažte olejem a maso ze všech stran opečte. Podlijte vývarem i vínem. Zakryjte poklicí a pečte při 175 st., asi 60 minut. ... ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čertova kapsa: Játra nakrájíme na nudličky, osmahneme an zpěněné cibuli, opepříme a smícháme s lečem a nakonec dosolíme. Nakrájíme plátky masa, naklepeme, okořeníme solí a pepřem. Lehce potřeme máslem a hořčicí, nap ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky zapečené s volskými oky : Řízky naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a z obou stran prudce osmahneme. Dáme je do pekáče, podlijeme vodou a pečeme do měkka. Z vajíček připravíme volská oka. Žampiony, kukuřici a hr ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gurmánské řízečky se sýrem : Maso naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí. Sýr na jemno nastrouháme. Maso obalujeme nejprve v nastrouhaném sýru, pak ve vajíčku rozšlehaném s mlékem a nakonec ve strouhance. ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ostrá žebírka: Do hmoždíře nebo jiné vhodné nádoby vložíme špetku pepře, špetku soli, chilli papričky a česnek a vše rozdrtíme. Nastrouháme kůru z pomerančů a limetky a přidáme ji a vše pečlivě utřeme. Přilejeme tol ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové jazyky pečené na česneku: Omyté jazyky vaříme s pepřem v osolené vodě, nejlépe s přidáním kořenové zeleniny, doměkka. To trvá asi 1 hodinu. Vařené jazyky vyjmeme, ve studené vodě krátce zchladíme a ihned, tj. ještě teplé, je s ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dršťky jako oheň: Předvařené dršťky pokrájíme na nudličky a osmažíme na rozpáleném oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, posypeme pálivou paprikou a za občasného míchání smažíme. Podlijeme vrou ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pochoutkové lečo se zakysaným krémem : Mraženou zeleninovou směs s paprikou (kalifornská, mexická), případně i čerstvá rajčata a papriky, podusíme na cibulce. Přidáme jemně nakrájené maso, případně uzeninu, vydusíme, zalijeme kysaným kréme ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kapsy se šunkou a hermelínem: Plátky masa naklepeme, osolíme a celý plátek masa přikryjeme plátkem šunky. Doprostřed položíme plátek hermelínu, posypeme nadrobno nakrájenými bylinkami, přehneme, upevníme párátky nebo sešijeme bílo ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šaldorfská pečínka: Plátky krkovice osolíme a opepříme, posypeme majoránkou a necháme uležet, nejlépe přes noc. Brambory, nakrájené na jemné plátky a cibuli na měsíčky, promícháme s nasekaným česnekem, namočenými a sceze ... …více»
|