Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová pečeně na podmáslí

Vepřová pečeně na podmáslí
22. 11. 2007 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřová pečeně na podmáslí: Povrch vepřové pečeně nařízněte do mřížky. Osolte a opepřete. Pekáč vymažte olejem a maso ze všech stran opečte. Podlijte vývarem i vínem. Zakryjte poklicí a pečte při 175 st., asi 60 minut. ... ... …více»

Čertova kapsa

Čertova kapsa
21. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čertova kapsa: Játra nakrájíme na nudličky, osmahneme an zpěněné cibuli, opepříme a smícháme s lečem a nakonec dosolíme. Nakrájíme plátky masa, naklepeme, okořeníme solí a pepřem. Lehce potřeme máslem a hořčicí, nap ... …více»

Vepřové plátky zapečené s volskými oky

Vepřové plátky zapečené s volskými oky
21. 11. 2007 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřové plátky zapečené s volskými oky : Řízky naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a z obou stran prudce osmahneme. Dáme je do pekáče, podlijeme vodou a pečeme do měkka. Z vajíček připravíme volská oka. Žampiony, kukuřici a hr ... …více»

Gurmánské řízečky se sýrem

Gurmánské řízečky se sýrem
21. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++-_
Příprava receptu Gurmánské řízečky se sýrem : Maso naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí. Sýr na jemno nastrouháme. Maso obalujeme nejprve v nastrouhaném sýru, pak ve vajíčku rozšlehaném s mlékem a nakonec ve strouhance. ... …více»

Ostrá žebírka

Ostrá žebírka
21. 11. 2007 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Ostrá žebírka: Do hmoždíře nebo jiné vhodné nádoby vložíme špetku pepře, špetku soli, chilli papričky a česnek a vše rozdrtíme. Nastrouháme kůru z pomerančů a limetky a přidáme ji a vše pečlivě utřeme. Přilejeme tol ... …více»
 

Vepřové jazyky pečené na česneku

Vepřové jazyky pečené na česneku
21. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové jazyky pečené na česneku: Omyté jazyky vaříme s pepřem v osolené vodě, nejlépe s přidáním kořenové zeleniny, doměkka. To trvá asi 1 hodinu. Vařené jazyky vyjmeme, ve studené vodě krátce zchladíme a ihned, tj. ještě teplé, je s ... …více»

Dršťky jako oheň

Dršťky jako oheň
21. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Dršťky jako oheň: Předvařené dršťky pokrájíme na nudličky a osmažíme na rozpáleném oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, posypeme pálivou paprikou a za občasného míchání smažíme. Podlijeme vrou ... …více»

Pochoutkové lečo se zakysaným krémem

Pochoutkové lečo se zakysaným krémem
21. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++-_
Příprava receptu Pochoutkové lečo se zakysaným krémem : Mraženou zeleninovou směs s paprikou (kalifornská, mexická), případně i čerstvá rajčata a papriky, podusíme na cibulce. Přidáme jemně nakrájené maso, případně uzeninu, vydusíme, zalijeme kysaným kréme ... …více»

Vepřové kapsy se šunkou a hermelínem

Vepřové kapsy se šunkou a hermelínem
21. 11. 2007 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Vepřové kapsy se šunkou a hermelínem: Plátky masa naklepeme, osolíme a celý plátek masa přikryjeme plátkem šunky. Doprostřed položíme plátek hermelínu, posypeme nadrobno nakrájenými bylinkami, přehneme, upevníme párátky nebo sešijeme bílo ... …více»

Šaldorfská pečínka

Šaldorfská pečínka
20. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Šaldorfská pečínka: Plátky krkovice osolíme a opepříme, posypeme majoránkou a necháme uležet, nejlépe přes noc. Brambory, nakrájené na jemné plátky a cibuli na měsíčky, promícháme s nasekaným česnekem, namočenými a sceze ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !