![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené bramborové dukátky se šlehačkou: Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka. Celkové množství brambor rozdělíme na dvě poloviny. První polovinu brambor dáme na plech vymazaný máslem, na brambory rozložime cibuli nakrájenou na plátky ... ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tokijská vejce: Mleté maso smícháme s cibulí, 1 vejcem, pepřem a solí. Je-li směs řídká, přidáme trochu strouhanky. Natvrdo uvařená vejce jednotlivě obalíme v mouce a potom v masové směsi. Vzniknou velké koule, které ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso paní sládkové: Maso nakrájíme na drobnější kostičky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na polovinu a nakrájíme na půlkolečka. V kastrolu rozpálíme sádlo, opečeme na něm cibuli dozlatova a přidáme nakrájené maso. Osolíme, ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní medailonky s mrkví: Maso lehce naklepejte, osolte, opepřete, potřete citronovou šťávou a lžící oleje. Nechte chvíli rozležet. Mrkev očistěte, podélně překrojte a nakrájejte na 2-3 cm kousky, vložte je do kastrůlku, podli ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety s jablky: Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na troše oleje i másla. Poté z pánve vyjmeme. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka. ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové plátky s jablečnou omáčkou: Jablka nastrouháme, přidáme kůru z pomeranče, opečený chléb na malé kostičky, cibuli, okořeníme. Zalijeme vínem, dusíme 15 minut, dochutíme, případně podlijeme trochou vody. Maso zprudka opečeme a pře ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové plátky se švestkovou omáčkou: Okořeněné maso zprudka opečeme a přelijeme omáčkou, kterou připravíme z ovoce a koření, které podusíme a propasírujeme. Poté dochutíme. Dobrou chuť...
... ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninový guláš s masem alá Evík: Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli a osmahenem na kostky nakrájené maso, osolíme a podlijeme. Přidáme mletou papriku, pak zeleninu, sůl a dusíme doměkka. Přidáme kečup a podusíme. ... ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené vepřové kotlety: Na pekáček nalijeme tenkou vrstvu oleje a pokračujeme ve vrstvení dalších surovin, vrstva syrových brambor nakrájených na kolečka, vrstva cibule rovněž nakrájené na kolečka. Na cibuli položíme osolené ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čevapčiči s kapustou: Kapustu uvaříme ve vodě, dáme ji okapat a pak umeleme s masem a cibulí (pokud máme již koupené mleté maso tak samozřejmě jen smícháme umletou kapustu s masem). Přidáme vejce, pepř, majoránku, stroužek ... …více»
|