![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlý guláš: Maso naklep a pokrájej na proužky. Párek, cibuli a žampiony pokrájej na drobné plátky. Zprudka opeč maso, přidej papriku, párky, cibuli a žampiony. Vše osmahni a dochuť kečupem, pepřem a solí. ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krakonošův dlabanec: I.varianta - masová směs: Maso se nakrájí na malé kostičky, salám i žampiony na plátky, cibule na kostičky. A všechno se dá dusit na olej. Na závěr se přidá kečup a nechá se ještě chvilku povařit. II. ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ohnivá pánev: Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na rozpálen ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnický rožeň : Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, lehce opepříme a pokapeme olejem. Uložíme ho do chladna (nejlépe v misce, kterou přikryjeme potravinářskou fólií). Maso necháme odpočinout do druhého dne. Před pří ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ragú se smetanovou omáčkou: Postup: Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme celer, promícháme a vložíme na malé proužky nakrájené maso. Osolíme a dusíme na mírném ohni bez podlévání. Přidáme koření, rajčatový pro ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nepálské řízky: Řízky rukou naklepeme. Do kastrolu vložíme zeleninu a cibuli a zalijeme roztokem octu a vody. Vložíme řízky a necháme 3 uležet. Pak vše 15 min. povaříme. Tekutinu vylijeme, necháme jen zeleninu a na m ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masová pánvička s cizrnou: Maso pokrájíme na kousky. Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na kousky. Chilli papričku zbavíme semínek a pokrájíme na malinké kousky. Zázvor nastrouháme. Cizrnu z konzervy scedíme. Koriandr nasekáme ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staropolský bigos : Zvlášť uvaříme asi 1 kg nakrouhaného bílého hlávkového zelí a 1 kg kysaného zelí s bobkovým listem.
Upečeme asi 1 kg libovějšího vepřového masa, lze požít ovšem i kuřecí, případně různé druhy a zbyt ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné řízky : Řízky naklepeme, osolíme a opepříme a plníme šunkou, nivou, nadrobno pokrájeným pórkem a žampiony. Maso stočíme, sepneme párátky a obalíme v těstíčku z mouky, soli, mléka a vejce. Nakonec ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety na citronu: Maso na okrajích nařízněte, lehce naklepejte, osolte, opepřete a potřete olejem. Do misky dejte lžičku drobně nakrájené citronové kůry, přidejte citronovou šťávu, utřený česnek, sůl, pepř, jemně nasek ... …více»
|