![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rakouské vepřové maso : Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na male plátky. Ze sójové omáčky, soli, pepře, chilli koření, prolisovaného nebo utřeného česneku, vejce a oleje ušleháme marinádu, do které vložíme mírně naklepané m ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kopýtka: Brambory uvaříme, necháme vystydnout, nastrouháme, přidáme vejce, mouku a velmi rychle zpracujeme. Z těsta tvarujeme malé válečky, které vaříme ve vroucí vodě. Vepřovou panenku osolíme a opepříme, udě ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekané řízky z vepřového bůčku : Bůček umeleme, osolíme a promícháme s mlékem a necháme 30 minut stát. Tvoříme placičky, obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance a smažíme v rozpáleném tuku. ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Německé brambory v kapustě: Maso nakrájíme na menší kostky, zalijeme asi 0,5 l vody, přidáme pokrájenou cibuli. Když je maso měkké, přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, po chvíli pak pokrájenou kapustu, vše musí být ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční nákyp s uzeným masem: Oloupané uvařené a zchladlé brambory nakrájíme na plátky, uzené maso na nudličky. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, brambory, sůl, pepř a promícháme. Zapékací mísu vymažeme máslem ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koleno pečené v pivu: Očištěné koleno zalijeme vařící vodou, osolíme, přidáme bobkový list, pepř a nové koření a vaříme dokud maso nebude téměř měkké. V tom momentu přidáme očištěnou kořenovou zeleninu a koleno dovaříme. ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravská gorba: Fazole namočíme přes noc v převařené vodě. Druhý den ji uvaříme v té samé vodě doměkka. Cibuli a bůček nakrájíme na kostky a osmažíme. Do vymazaného máslem pekáčku vkládáme fazoli a bůček s cibulí, o ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plzeňský špíz: Svíčkovou a panenskou vepřovou očistíme a nakrájíme z nich malé medajlonky. Mírně naklepeme, osolíme, opepříme a s kousky slaniny a kolečky klobásy střídavě napichujeme na špíz. Ten vložíme na rozp .. ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka ve vinné omáčce: Troubu předehřejeme na 200°C. panenku omyjeme, osušíme, podélně vyřízneme kapsu. Vetřeme sůl a pepř. Bylinky nadrobno posekáme, smícháme s čerstvým sýrem a strouhankou a naplníme do panenky. Maso obal ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Paštika z bůčku: Bůček jemně umeleme, přidáme vejce, vegetu a rozmačkaný česnek. Dobře promícháme. Dáme do salámového sáčku a vaříme asi hodinu.
... ... ... …více»
|