![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sladko-slané maso: Cukr necháme zkaramelizovat, zalijeme vodu, rozmícháme a svaříme na poloviční množství. Natvrdo vařená vejce usmažíme v dobře rozpáleném oleji do zlatohněda. Vyjmeme je na ubrousek a propíchneme hůlka ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní řízek rumunského hraběte: Marinádu připravíme smícháním bílého jogurtu, soli, pepře, česneku, oleje, vejce a solamylu. Řízky naklepeme a naložíme na 30 minut do připravené marinády. Řízky poté opékáme na oleji jako minutku. Po ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso se zeleninou: Maso nakrájíme na menší kousky a prudce osmahneme na sádle.Pak přidáme na plátky nakrájenou cibuli a dusíme, až změkne.Vložíme papriky nakrájené na nudličky, plátky rajčat, osolíme a dusíme do měkka. ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřenky na roštu se studenou křenovou omáčkou: Mleté maso osolíme, okořeníme rozemletým kmínem a paprikou a smícháme s žemlemi, namočenými v mléce a dobře vymačkanými. Očištěnou cibuli nadrobno nakrájíme a smícháme s okořeněnou směsí. Dobře promíc ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborová kaše s pórkem a přírodním řízkem: Nejprve naklepe maso, osolíme ho a okořeníme. Potom si rozehřejeme olej a maso osmažíme. Potom maso podlijeme vodou a necháme chvíli povařit. Nakonec si dáme do plecháčku trochu vody a do vody přidáme ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční kolínko pečené v chlebovém těstě: Uzené koleno důkladně očistíme, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Vodu slijeme, koleno opět zalijeme studenou vodou a uvaříme je doměkka. Z mouky, vařených, prolisovaných brambor, jednoho žloutku ... ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Uzené maso po rychtářsku: Vařené brambory, nejlépe rohlíčky, nakrájíme na kolečka a vařený uzený bůček na kostky. Ohnivzdornou nádobu vymažeme máslem a do.ní klademe střídavě brambory, maso, na plátky nakrájenou cibuli, hř ... ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunka po staročesku pro více osob: Malou uzenou šunku nejdříve vykostíme a uvaříme ve vodě se světlým pivem. Mezitím si připravíme speciální pivní omáčku: drobně nakrájenou cibuli osmažíme na másle do zlatova, zasypeme hladkou moukou a ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunka na burgundském : Uzenou šunku vaříme do poloměkka, zbavíme kůže, opepříme a položíme na pánev s plátky cibule. Podlijeme hovězím vývarem a burgundským a necháme za stálého polévání slabou hodinku péci. Omáčku necedíme ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vařené uzené maso s hráškem a rýží: Uzené i vepřové maso uvaříme v mírně osolené vodě doměkka. Na kostičky nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme na kostičky nakrájené maso, utřený česnek, horkou vodou propláchnutou předvařenou r ... …více»
|