![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Šavle svatého celestýna: Maso nakrájíme na kousky ke grilování, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí, naskládáme do kameninové nádoby, polijeme olejem a asi 6 hodin marinujeme v chladu a občas promícháme. Čabajku nebo k ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ltické řezy jako minutka: Maso naklepeme a nakrájíme na kousky a prudce na oleji opečeme. Přidáme koření, nakrájenou cibuli, paprikový salát, rajče, nakrájený salám na nudličky, feferonku, kečup, worcester a víno. Trochu zahus ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová roláda jihočeská: Vepřovou kýtu rozřízneme v rovný plát a naklepeme. Potřeme jej tence hořčicí, osolíme, opeříme, poklademe kolečky salámu, spařenými, oloupanými a na hranolky nakrájenými rajčaty a nudličkami okurky. Ž ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené řízky: Plátky masa omyjeme, osušíme a z obou straň jemně naklepeme. Potom plátky osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Okurky nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku nakrájíme na kostičky a ve ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatranská živáňská pečeně: Maso nakrájíme na plátky, ochutíme, zalijeme červeným vínem a necháme 4 hodiny odležet. Pak střídavě napichujeme na grilovací jehly spolu s plátky nakrájené cibule, brambor, kapie a klobásy. Maso a ze ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pochoutka: Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Vložíme na rozehřátý tuk, důsledně osmažíme, zaprášíme moukou, znovu osmahneme a za stálého míchání postupně podléváme pivem. Přidáme strouhaný chléb, zředíme výva ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebírko s hořčicovou omáčkou: Očištěná žebírka lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Hodinu je necháme v chladnu uležet. Pak na každou porci položíme plátek anglické slaniny a maso grilujeme asi čtyři a půl minuty z ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaná žebírka v červeném víně: Žebra naložíme do marinády z červeného vína, soli, pepře, vinného octa a nadrobno nasekané majoránky a necháme půl hodiny v chladu odležet. Pak je ogrilujeme a těsně před dokončením každé žebro z obou ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninový guláš s masem: Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli a osmahneme na kostky nakrájené vepřové maso, osolíme, přidáme mletou papriku, podlijeme a dusíme dopoloměkka. Pak přidáme zeleninu, přisolíme, podlijeme vodou ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Panenka s bylinkami: Vepřové panenky očištěte, omyjte, osušte a do každého kousku masa udělejte ostrým nožem několik hlubokých zářezů, asi 1 cm.
Bylinky omyjte, nasekejte najemno a smíchejte s mandlemi i medem. Směs vetř ... …více»
|