![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tvarůžková panenka: Maso očistíme, nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, opepříme a osolíme. Vložíme na pánev a po obou stranách opečeme. Mezitím nastrouháme tvarůžky a promícháme je s nadrobno nakrájenou šunkou, kapií, ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné zelné listy: 1. Plněné zelné listy připravuje maďarská hospodyně vždy ve větším množství. Uchovaný zbytek vydrží v chladničce vždy několik dní a odležení mu chuťově velmi prospěje. Pro slavnostnější příležitosti s ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špenátové kapsičky: Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kostičky a osmahneme na 1 lžíci oleje. Mražený špenát necháme povolit a dáme ho k cibulce. Ochutíme ho solí, pepřem a trochou muškátu a krátce povaříme. Osušíme mozare ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní cibulové plátky: Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na tenká kolečka. Rozdělíme je na kroužky. Opereme petrželku, otrháme lístky a nahrubo je nasekáme.
Maso omyjeme a dobře osušíme. Plátky položíme mezi 2 potravinářské f ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďáblovy kuličky: Mleté maso smícháme s vejcem, nadrobno nakrájenou cibulí a rohlíkem navlhčeným v mléce. Osolíme a přidáme mletou papriku. Tvoříme menší kuličky, které opékáme na oleji. Přidáme rajský protlak, chilli, ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závin s uzeným masem: Uzené maso a cibuli nakrájejte na kostičky, dvě třetiny masa a 1 cibuli lehce opečte na lžíci sádla. Oloupané brambory jemně nastrouhejte, přidejte sůl, vejce, mouku a zpracujte na těsto. Rozdělte na ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená fazole s bůčkem: Fazoli namočíme přes noc v převařené vodě. Druhý den ji uvaříme v té samé vodě do měkka. Cibuli a bůček nakrájíme na kostky a osmažíme. Do vymazaného máslem pekáčku vkládáme fazoli a bůček s cibulí, o ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčková roláda se zeleninou: Žebra seřízneme tak, aby sádlo na kůži bylo na prst silné. V hmoždíři rotlučeme jalovec a smícháme s utřeným česnekem a solí. Tuto hmotu vetřeme do obou stran bůčku. Bůček necháme v chladnu nejméně tř ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízečky nakyselo: Vepřové maso omyjeme, nakrájíme na plátky, po krajích nařízneme a naklepeme paličkou. Osolíme ze všech stran.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky.
Na pánvi rozpálíme olej a vepřové plátky opečem ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzená kotleta s kedlubnami : Krokety připravíme podle návodu buď v troubě, nebo ve fritovacím hrnci.
Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Kedlubny oloupeme a nakrájíme na nudličky.
Na másle lehce osmahneme cibuli, přidáme kedlub ... …více»
|