Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jitrnicový prejt

fotka Jitrnicový prejt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 27

Použité suroviny receptu Jitrnicový prejt:

vepřový kořínek (srdce, plíce)  | 250 g laloku/bůčku  | 120 g vepřových jater  | 2 žemle  |  trocha majoránky  |  trocha drceného pepře  |  trocha nového koření  | 1-2 stroužky česneku  |  špetka zázvoru  |  sůl  | 4 lžíce polévky  | 30 g sádla

Postup přípravy receptu Jitrnicový prejt:

Vepřový kořínek a kousek laloku nebo bůčku uvaříme. Vařené maso nasekáme na velmi jemno (můžeme i semlít), dáme do mísy přidáme syrová nasekaná vepřová játra, vo vodě nebo v polévce z vepřového masa namočené prolisované žemle, trochu majoránky, drceného pepře, soli, nového koření, zázvoru, se solí utřený česnek a trochu polévky. Směs dobře promícháme, dáme do sádlem vymazaného pekáče a pečeme půl až 3/4 hodiny. Jako příloha - lze použít brambory.


Fotky receptu Jitrnicový prejt:

Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Fotky vložil: Natural,Marci7,kacice,Torta,alenab,lemurka,evulaS33 
Hodnocení receptu Jitrnicový prejt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !