Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Dvojitý smažený řízek :
800 g hovězí svíčkové nebo vepřové krkovice
| 800 g kuřecích prsou
| pepř, sůl
| 100 g másla
| hladká mouka, vejce, mléko, sůl, strouhanku a olej na obalení a smažení
Postup přípravy receptu Dvojitý smažený řízek :
Z hovězí svíčkové a z kuřecích prsou nakrájíme po osmi stejných plátcích a rozklepeme je. Obě masa ochutíme solí a pepřem. Na plátky kuřecího masa klademe do středu plátek másla a zakryjeme plátkem svíčkové a po okrajích poklepeme, aby se masa spojila.
Tuplované řízky obalíme v trojobalu - v mouce, vajíčku a ve strouhance
Smažíme v hojném množství oleje dozlatova z obou stran. Řízky necháme okapat na ppaírovém ubrousku a servírujeme je s citronem.
Fotky receptu Dvojitý smažený řízek :
Fotky vložil: jessynka,Natural,Vlamape,MichelePrg,Ježíšek,Maartinka