Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Chmelařské medailonky:
1 kg vepřové panenky
| 2 jablka
| 2 dl piva
| 2 vejce
| 100 g hladké mouky
| 200 g žampionů
| sůl
| čerstvě mletý pepř
| olej
Postup přípravy receptu Chmelařské medailonky:
Z panenky nakrájíme medailonky, které okořeníme a necháme odležet. Připravíme si těstíčko z vajec, piva a hladké mouky. Jabka zbavená jadřinců nakrájíme na plátky, které namáčíme v těstíčku a smažíme v oleji. Medailonky opečeme z obou stran. Na talíři je ozdobíme kolečkem smaženého jablka a obložíme na plátky nakrájenými žampiony, které jsme předtím orestovali ve zbylém výpeku.
Fotky receptu Chmelařské medailonky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!