![]() |
18. 05. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky se smetanovou omáčkou a houbami: Vepřovou kýtu omyjeme a nakrájíme na čtyři stejně velké plátky. Lehce je naklepeme a po obvodu na několika místech mírně nařízneme, aby se nám při dalším zpracování nekroutily. Pak plátky po obou stranách …více»
|
![]() |
16. 05. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové zelné závitky: Vepřové plátky omyjeme, osušíme a paličkou je zlehka naklepeme dotenka. V misce smícháme 3 lžíce oleje, mletou sladkou papriku, kmín, citrónovou kůru, sůl a pepř. Marinádou potřeme plátky masa a na 2 hodiny je dáme …více»
|
![]() |
13. 05. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ztracené řízky v bramborách: Maso omyjeme, naklepeme, osolíme a opepříme. Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky nebo na hranolky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, oloupaný česnek prolisujeme. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme …více»
|
![]() |
12. 05. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hamburská vepřová kýta: 0čištěnou kořenovou zeleninu, okurky a slaninu nakrájíme na tenké nudličky. Omyté osušené maso prošpikujeme střídavě nudličkami slaniny, okurek a syrové zeleniny. Osolíme, opepříme, posypeme kmínem …více»
|
![]() |
12. 05. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnická pochoutka: Maso, játra a slaninu nakrájíme na přibližně stejné plátky, cibuli a klobásu na kolečka. Na kovové jehly nebo špejle střídavě napichujeme maso, cibuli, játra, klobásu a slaninu. Vše osolíme, opepříme …více»
|
![]() |
7. 05. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lilek s vepřovým masem a fazolemi: V kastrolu na oleji s máslem osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Přidáme vepřové maso nakrájené na malé kostky, osolíme, opepříme a asi 10 minut osmahneme. Přidáme oloupané a na kostky nakrájené lilky a vařené …více»
|
![]() |
7. 05. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky z vepřového masa plněné zelím: Bůček bez kosti nakrájíme na plátky, které podélně na krajích nařízneme, osolíme, okořeníme a navršíme na ně kopečky zelí a …více»
|
![]() |
6. 05. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné zelí: Zelné listy necháme krátce spařit ve vroucí vodě. Maso umeleme a vymeleme cibulí, kterou přidáme k masu. Směs okořeníme, osolíme a přidáme vejce. Zvlášť ve slané vodě uvaříme rýži, kterou také přidáme k masu, vše dobře …více»
|
![]() |
5. 05. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotleta s medovo-hořčičnou omáčkou: Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Rukolu, jablka a rajčátka omyjeme. Jablka rozkrájíme na čtvrtky, odstraníme jádřince a potom nakrájíme na plátky. Rajčátka rozpůlíme, rukolu opatrně promícháme s …více»
|
![]() |
5. 05. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cordon bleu se žampióny: Plátky masa omyjeme, osušíme a každý obložíme plátkem sýra a šunky. Maso překlopíme a lehce kraje stlačíme. Mouku smícháme se solí a pepřem, rozšleháme vejce se smetanou. Řízek pak obalíme klasickým způsobem …více»
|