![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněná ostravská kotleta: Do kotlety si uděláme kapsu. Kotletu osolíme, opepříme a posypeme chilli kořením. Do kapsy dáme náplň - uzený bůček nakrájený na kostičky, kysané zelí a nakládanou papriku. Kotlety uzavřeme špejlí, sv ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso dušené v mrkvi: V hrnci si rozpustíme tuk, maso si nakrájíme na kostičky a vložíme do rozpáleného tuku. Necháme chvíli orestovat, poté podlijeme vodou, osolíme a necháme dusit. Mezitím si očistíme mrkev a nakrájíme j ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso po lovecku: Vepřové maso nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno, dáme rozpálit tuk, orestujeme cibuli a dáme na cibuli maso. Poprášíme mletou sladkou paprikou. Podlijeme vodou, přidáme kečup, s ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masové placičky z bůčku: Bůček nakrájíme na nudličky a cibulku nadrobno. Obojí smícháme, osolíme, přisypeme koření, solamyl i vejce. Vše dobře promícháme a dáme do lednice přes noc odležet.
Pomocí lžíce na rozpáleném oleji t ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovice na cikánský způsob: Krkovici nakrájíme na plátky. Nastrouháme česnek a potřeme krkovici česnekem. Necháme asi 20 minut odležet. Poté každý plátek masa pomažeme z obou stran hořčicí. Mrkev, petržel a celer oškrábeme, omyj ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krkovička trochu jinak: Krkovici pokrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a necháme pár minut odležet. Žloutky smícháme s měkkým máslem, strouhaným křenem a nadrobno nasekanými ořechy. Dochutíme solí a pepřem. Připr ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety na ostravský způsob: Krkovičku rozkrojíme na 4 kotlety a naklepeme je. Žampiony opláchneme, pokrájíme na plátky a podusíme spolu s nadrobno nakrájenou cibulí a zelím, necháme vychladnout. Přidáme v mléce namočenou a vymač ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kotletky se smetanovou omáčkou: Kotletky naklepeme a opepříme pomažeme je jemnou nebo francouzskou hořčicí, položíme na sebe a necháme je chvilku v lednici odležet, může být tak hodinku. Potom je vyjmeme a rozložíme je do pekáčku a ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bigus: Zelí nastrouháme a dusíme doměkka. V druhém hrnci uvaříme na kousky nakrájené vepřové maso, klobásu, cibuli osmaženou na oleji. Poté přidáme maso do zelí, okořeníme a vaříme do úplného změknutí zelí. ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekoví faráři: Maso naklepeme, osolíme a okořeníme. Do pekáčku dáme olej a 5 lžic vody, vložíme maso, zasypeme ho na kolečka nakrájenou cibulí a plátky česneku, dusíme asi 30 minut v troubě. Odkryjeme, potřeme kečup ... …více»
|