![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Perkelt z vepřového masa: Maso nakrájíme na kostičky, osolíme. Na oleji si zpěníme najemno nakrájenou cibulku, přidáme maso, papriku, podlijeme vodou a dusíme. Poté přidáme pepř, kmín, feferonku. Do smetany vsypeme mouku a roz ... …více»
|
![]() |
8. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš s kyselými okurkami: Maso nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme na nudličky, v hrnci si rozpálíme tuk a slaninu dáme na rozpálený tuk. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přidáme papriku, maso, osolíme a ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářská vepřová žebírka: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném tuku. Do vypečené šťávy přidáme kečup a povaříme. Opečené maso dáme na talíř, přelijeme kečupovou omáčkou, navrch přidáme natvrdo uvařená p ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krkonošská vepřová játra: Játra a vykostěný bůček nakrájíme na menší kousky. Játra po všech stranách orestujeme na rozpáleném tuku v hrnci. Poté játra dusíme až do poloměkka. Když jsou játra poloměkká přidáme bůček, zaprášíme ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavská bašta: V hrnci si rozpustíme tuk, cibule nakrájíme najemno a orestujeme na tuku. Maso si nakrájíme na plátky, potřeme česnekem, osolíme a dáme opéct na orestovanou cibulku. Párek si opečeme, ale před opečení ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčkové karbanátky: Bůček umeleme na strojku na maso, přidáme vejce, drobně nasekanou cibuli, sůl, pepř, kečup, hořčici a promícháme. Vytvarujeme karbanátky, obalíme v trojobalu. Rozpálíme si na pánvičce tuk a osmažíme. ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jihočeský řízek: Vepřové maso umeleme na masovém strojku, smícháme s nastrouhaným sýrem, přidáme mléko, vejce, osolíme, okořeníme pepřem a zahustíme strouhankou. Necháme odležet a pak tvoříme řízky, které opečeme na o ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové klobásy: Vepřové maso a slaninu povaříme v troše slané vody s kořením a s celou cibulí. Když je maso skoro měkké, vyndáme ho, nakrájíme na malé kostičky. Ze směsi tvoříme válečky, které obalujeme ve vejci a v ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Milánské kotlety: Kotlety na krajích nařízneme, uvolníme od kosti, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v mouce, vejci a směsi z prosáté strouhanky a sýra. Pak je smažíme v rozehřátém oleji. Podáváme s hranolka ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Eschaados: Vepřové maso si nakrájíme na malé kostičky. Do masa přidáme chilli koření, na kolečka nakrájený pórek, na kostičky nakrájené cibule, osolíme. Na pánvičce si rozpálíme tuk a vsypeme směs a orestujeme. ... …více»
|