![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sedm dní nakládaný bůček: Kilo vepřového boku dáme vařit na dvě hodiny do vody (Pokud máte papiňák, stačí zhruba 45 minut). Do vody přidáme pět kousků bobkového listu, 5 kuliček pepře v celku, 12 stroužků česneku v celku a lži ... …více»
|
![]() |
22. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gyros po řecku s českým masem: Rozmixujeme ingredience na marinádu a naložit do ní maso nakrájené na plátky a nechat v ledničce přes noc. Vyjmout plátky masa z marinády a osolit je. Usmažit maso po 2 min. na každé straně a potírat ... …více»
|
![]() |
21. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naložené kotlety ve smetaně: Kotlety po stranách nařízneme a jemně naklepeme. Připravíme si směs, do které maso naložíme minimálně na 24h. Nakládací směs: Do misky nalejeme olej, přidáme kečup, sojovku, pepř, sladkou papriku, pro ... …více»
|
![]() |
20. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka v anglickém kabátku: Maso omyjeme a očistíme od blan. Pak jej potřeme marinádou, kterou jste si vybrali a pořádně obalíme do anglické slaniny (je lepší ta lisovaná). Aby bylo maso pořádně proleželé doporučuji toto ... …více»
|
![]() |
20. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s pikantní náplní: Papriky a cibuli nakrájíme na kostičky. Na másle osmahneme cibuli do zlatova, přidáme papriky a chvíli vše podusíme. Maso z obou stran potřeme olejem, osolíme a opepříme, potřeme rajským protlakem a n ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Královské kotlety s uherákem: Z vepřové pečeně nasekáme silnější kotlety. Nařízneme podélně nožem a do vzniklé kapsy vložíme 2 kolečka uherského salámu, mezi které vložíme plátek sýra. Okraje kotlety sklepneme, případně upevníme p ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ražničí na jehle: Maso umeleme s žemlí předem namočenou v mléce a vymačkanou. Přidáme jemně ustrouhanou cibuli, vejce, žloutek, osolíme, opepříme. Podle potřeby přidáme trochu hrubé mouky a vypracujeme vláčnou hmotu. R ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané kološvárské zelí: Vepřové maso semeleme nahrubo, osolíme, opepříme, přidáme polovinu osmažené cibulky, vychladlou uvařenou rýži, přisolíme a promícháme. Nakrájenou cibuli osmažíme na tuku do růžova a promícháme s propl ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s rozinkovým zelím: Zelí nakrájené na čtverečky vložíme do vroucí vody, minutu povaříme a scedíme. Kýtu nakrájenou na kostičky osolíme, opepříme a obalíme ve škrobové moučce. Ve větší pánvi rozehřejeme trochu oleje, vlož ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky v těstíčku ze sněhu a sýra: Řízky nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Pomažeme z obou stran hořčicí a na chvilku dáme odležet do lednice.
Nastrouháme si uzený sýr a promícháme jej spolu se strouhankou. V této směsi budeme ... …více»
|