Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Alobalový guláš

fotka Alobalový guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Alobalový guláš:

800 g vepřová kýta  | 4 párky  | 1 cibule  | 200 g čerstvé žampiony  |  mletá paprika  |  kečup  |  olej  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Alobalový guláš:

Vepřové maso nakrájíme na nudličky a smícháme s částí oleje, solí a pepřem. Necháme na chladném místě alespoň jednu hodinu odležet. Poté na rozpáleném oleji zprudka osmahneme. Na připravený alobal klademe opečené nudličky masa, na kousky nakrájené párky, na silnější plátky nakrájené žampióny a na kolečka nakrájenou cibuli. Důkladně posypeme mletou paprikou, zakápneme kečupem a dobře zabalíme, aby nám šťáva neunikla. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut. Podáváme nejlépe s pečivem. Množství surovin záleží na počtu osob.


Fotky receptu Alobalový guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Alobalový guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles