Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bůček naložený v alobalu

fotka Bůček naložený v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bůček naložený v alobalu:

1 kg libový vepřový bůček  | 12 stroužků česnek  | 5 celých zrnek pepř  | 5 bobkový list  |  sůl a pepř  | Pasta na naložení:  | 15 stroužků česnek  | 1 lžíce pepř  | 1 lžíce kari koření  | 1 lžíce sladká paprika  | 1 lžíce grilovací koření  |  sójová omáčka

Postup přípravy receptu Bůček naložený v alobalu:

Bůček vložíme do horké vody s česnekem, pepřem, bobkovými listy a solí. Vaříme doměkka asi tak 45 minut. Potom maso vyndáme a necháme vystydnout. Mezitím připravíme pastu na naložení. Rozetřeme vzájemně všechny ingredience (česnek, pepř, curry, sladkou papriku, grilovací koření, sójovou omáčku nebo worcester a sůl) v oleji. Pak ze všech stran pokryjeme bůček vzniklou pastou, zabalíme do alobalu, řádně utěsníme a ponecháme uležet nejlépe 3 - 4 dny. Rozleželé pojídáme s dobrým "domácím" kmínovým chlebem, zrovna přineseným od pekaře.


Fotky receptu Bůček naložený v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bůček naložený v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !