Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.10. 2025
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česká vinná klobása

fotka Česká vinná klobása
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Česká vinná klobása :

3 kg vepřové krkovičky  | 2 kg plecka  | 2 kg bůčku  | 3 dl bílého vína  |  žemle  |  sůl  |  mleté koření (bílý pepř, muškátový květ, hřebíček, zázvor, nové koření)

Postup přípravy receptu Česká vinná klobása :

Maso a žemle semeleme na 4 mm a vmícháme sůl a koření. Podle potřeby ještě zředíme vínem. Narážíme do širších ovčích střev, ale neplníme silně, aby nepopraskaly. Klobásy se dají velmi dobře uchovat v mrazničce.


Fotky receptu Česká vinná klobása :

Česká vinná klobása
Česká vinná klobása
Česká vinná klobása
Fotky vložil: Vlamape,hanina51 
Hodnocení receptu Česká vinná klobása
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Šperky