Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.01. 2025
Dnes má svátek Tři králové
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cikánský chlebíček

fotka Cikánský chlebíček
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Cikánský chlebíček:

800 g vepřový bůček  | špetka sůl, pepř, kmín  | 10 poloviční krajíce chleba  | trochu hořčice, křen  | 1 kapie  | trochu petrželová nať

Postup přípravy receptu Cikánský chlebíček:

Opláchnutý vepřový bůček zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na plátky (2 na porci). Plátky naklepeme paličkou, osolíme, pokmínujeme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a rozložíme na pekáček. Vložíme do trouby a za občasného podlévání a obracení upečeme Do měkka.. Dozlatova pečené plátky bůčku položíme na krajíčky chleba, potřeme hořčicí a posypeme oloupaným nastrouhaným křenem. Na povrchu ozdobíme kouskem kapie a snítkou petrželové natě. Stejně připravený bůček můžeme upéct také vcelku, studený nakrájet na plátky, chléb potřít vypečeným sádlem a masovou šťávou, na to položit plátek bůčku a další postup zůstává už stejný. Získáme tak výborné studené pohoštění.


Fotky receptu Cikánský chlebíček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cikánský chlebíček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !