Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finský pekáček

fotka Finský pekáček
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Finský pekáček:

500 g vepřového masa  | 1 lžička oleje  | 2 cibule  |  sůl  | 1/2 lžičky mletého nového koření  | 500 g brambor  | 1 lžíce másla  |  strouhanka  |  petrželka nebo kopr

Postup přípravy receptu Finský pekáček:

Maso nakrájené na kousky opečeme spolu s hrubě nakrájenou cibulí na lžičce oleje. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka pod pokličkou.
Pak přidáme nové koření a nakrájené brambory a podle potřeby přisolíme. Vložíme do trouby a bez pokličky pečeme, až je měkké. Posypeme strouhankou, pokapeme máslem a ještě prudce zapečeme.
Před podáváním posypeme krájenou petrželkou nebo koprem.


Fotky receptu Finský pekáček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Finský pekáček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !